post image

Owen tippar United v Spurs

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen ger sitt tips på morgondagens stora drabbning mellan Manchester United och Jose Mourinhos Tottenham. 

I morgon onsdag tar Manchester United emot Tottenham i en väldigt viktig och kittlande match. Dels med tanke på Uniteds desperata behov av poäng efter den senaste tidens poängtapp och dels givetvis eftersom Jose Mourinho återvänder till sin gamla hemmaarena, nu som manager för motståndarlaget.
Spurs har fått ett uppsving i form efter att man sparkade Pochettino och anställde Mourinho och visst är det ett pånyttfött lag United ställs mot. Spurs ha klättrat snabbt i tabellen under Mourinhos ledning och inför morgondagens match ligger man nu 5:a medan United ligger på niondeplats i tabellen.

Michael Owen tippar mötet och tror på delad pott.
"United (matchen) bjöd oss på fyra mål och delad pott mot Villa i söndags och det skulle inte förvåna mig om vi fick se ett liknande resultat i mitten av veckan då Jose Mourinho återvänder till Old Trafford för första gången sedan han fick sparken från United för 12 månader sedan."
"Båda lagen har både gjort mål och släppt in mål i sina fyra senaste matcher. Det kan bli en väldigt bra match och jag tror att den slutar oavgjort" säger Owen till BetVictor.
Källa: MEN
 
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen