post image

Owen tippar United v Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen förklarar hur han tror det går i söndagens rivalmöte mellan ligaledande Liverpool och 12:-placerade Manchester United. 

Manchester United tar på söndag emot ärkerivalen Liverpool och det är verkligen två klubbar med helt motsatta måenden som möts. United kan förvisso hoppas på att få tillbaka några nyckelspelare från skada, men även om spelare som Pogba, Martial, Shaw och Wan-Bissaka hinner bli spelklara så är de fortfarande väldigt matchotränade.
Liverpool däremot flyger fram i Premier League. Man leder ligan åtta poäng före andraplacerade Manchester City och är i mycket god form. Michael Owen – som spelat både för United och för Liverpool – ger sitt tips, i en intervju med Betfair.

"Manchester United har bara vunnit två av sina 13 senaste ligamatcher och en barometer på deras framträdande på St James´Park i förra omgången var att deras mittback Harry Maguire hade fler bolltouch (4) i Magpies straffområde än någon annan Unitedspelare. Liverpool kommer tangera Manchester Citys rekord på 18 raka ligavinster om de vinner på Old Trafford."
"Jurgen Klopps lag har haft lite tur under de senaste veckorna, men jag förväntar mig att de har för mycket snabbhet och aggressivitet för det här Unitedlaget. Även om Ole Gunnar Solskjaer kan hoppas på att kunna kalla in några av sina nyckelspelare som varit borta med skada eller sjukdom."
Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen