post image

Owen tippar Liverpool v United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen tippar kvällens stormatch i Premier League mellan Manchester United och Liverpool. 

Manchester United ställs ikväll mot ärkerivalen Liverpool borta på Anfield Road och man kommer till matchen med ett minst sagt otacksamt skadeläge – där nyckelspelare som Paul Pogba, Scott McTominay och Marcus Rashford saknas. I matchen mot Liverpool på Old Trafford i höstas så stod United för en mycket stark insats och såg till att det blev delad pott. Det är fortfarande Liverpools enda poängtapp denna säsong, men Michael Owen förväntar sig att Liverpool vinner kvällens match inför sina hemmafans.
”Wayne Rooney gjorde matchens enda mål senast United vann på Anfield för fyra år sedan och det är svårt att se att Jurgen Klopps flygande serieledare inte skulle vinna i söndagens stormatch. Det är väl dokumenterat att Liverpool bara tappat två poäng hittills denna säsong och det var i matchen på Old Trafford i oktober.”
”United har spännande anfallare men de saknar den energi och kvalité som Liverpool har på mittfältet och det är där jag tror att matchen avgörs. Liverpool är obesegrade i sina 51 senaste ligamatcher på hemmaplan och jag tror det blir 52 efter helgen.”
Källa: Mirror

.
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen