post image

Owen: Jag tror United förlorar i kväll

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen tror att Manchester United kommer lämna Holland med tomt bagage efter kvällens match mot AZ Alkmaar i Europa League...

United ställs i kväll borta mot AZ Alkmaar och med tanke på Uniteds tröga ligastart och med tanke på det faktum att man trots allt hade det kämpigt med Astana i första Europa League-omgången trots hemmaplan, så tror Michael Owen att kvällens match kommer sluta i förlust till United.
"AZ Alkmaar är 3:a i Eredivisie-tablellen, bara en poäng bakom Ajax och PSV. Jag förväntar mig att de tar alla tre poäng även om United är obesegrade i sina senaste 12 Europa League-matcher. Tänk på att matchen spelas på konstgräs eftersom Alkmaars arena inte är tillgänglig efter att taket kollapsade förra månaden. United hade problem med att slå Astana i öppningsmatchen och har haft sin sämsta start i ligan sedan 89-90, med bara nio poäng på de sju första matcherna."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Visst om man ska stirra sig blind på statistik från vår inledning denna säsongen.
    Kommer man bara in med rätt inställning och har roligt på planen, så kan vi definitivt ta 3p. Med tanke på inledningen och prestationerna i ligan, så borde man vara medvetna om vad som gäller och ta sig själva i kragen och se till att vinna – rättvist den här gången, det har jag väntat på! Det här kan vara vår enda biljett/möjlighet att ta oss till nästa års CL, så det får INTE gå till spillo av oengagerat spel.
    Det är inte lätt att vara positiv i dagens läge, jag kan bara utgå från vad som för mig är självklart att spelarna borde ha för inställning idag (och varje match)!

    6
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen