post image

Owen: Ersätt Pogba med Grealish

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen anser att Manchester United bör överväga att ersätta Paul Pogba med Jack Grealish. 

Jack Grealish är en av spelarna som länkats väldigt starkt med United, men frågan är om transfern hänger på huruvida Pogba stannar eller säljs. Michael Owen anser att det kanske vore klokt att sälja Pogba för en stor summa pengar och istället plocka in Grealish från Aston Villa.
”Det kommer antagligen vara det mest fascinerande att se när de börjar spela igen – om han spelar både Pogba och Fernandes i samma uppställning. Jag tror det tagit en enorm press ifrån honom (Pogba) att Fernandes gjort så fantastiskt bra ifrån sig. Nu behöver han inte nödvändigtvis kasta in Pogba direkt, för det kommer finnas frågetecken kring huruvida de kan spela ihop.”
”Det kanske också accelererar försäljningen av Pogba, för när man kollat på United har man saknat någon med kreativitet och spelsinne – men sedan Fernandes kom så har man inte saknat det längre. Nu kanske Pogba faktiskt inte är lika viktig längre, om de får ett stort bud. Om jag var Ole Gunnar Solskjaer och kunnat få stora pengar (för Pogba) så hade jag haft i åtanke att de nu har Fernandes – och sedan hade man kunnat investera i någon som Grealish. Han kanske har stilen som kompletterar Manchester United bättre än vad Pogba gör just nu.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen