post image

Owen: Det ser väldigt lovande ut för United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen säger att framtiden ser ljus ut för Manchester United och att Ole Gunnar Solskjaer lyckats med något som ingen lyckats med sedan Sir Alex tid. 

Manchester United var innan spelstoppet obesegrade i elva raka matcher och hade ett starkt momentum. Inte bara resultatmässigt, utan även spelmässigt såg det bättre ut än på väldigt många år och då saknade man till och med två av sina absolut bästa spelare – Pogba och Rashford.
Michael Owen säger i en intervju med ESPN att Solskjaers projekt nu bär frukt på ett sätt vi inte sätt i United på väldigt länge.
”Jag tror att Manchester United kanske var det enda laget som ville fortsätta spela innan stoppet – de började komma i riktigt bra form. Fernandes hade signat och var en fantastisk värvning. Pogba är snart tillbaka. Det här spelstoppet har varit bra för Rashford också – han kommer vara tillbaka. Plötsligt tittar man på Manchester United och tänker wow de är på väg tillbaka. Och det har jag inte kunnat säga på många år.”
”De har spenderat stora pengar på sitt försvar, de har fortfarande en av de bästa målvakterna i världen och det börjar se väldigt lovande ut för Manchester United. Det har jag inte kunnat säga på väldigt länge. Jag måste erkänna att man i början kunde ifrågasätta att de anställde Solskjaer eftersom det inte såg ut att bli någon förbättring. Men bara en eller två månader innan ligan pausades så började jag känna att han gjorde rätt saker och att byggde en viss typ av lag som de inte haft de senaste åren.”

Källa: MEN, ESPN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Är det bara jag som tycker att det är ytterst märkligt att Michael Owen, som är 97% Liverpool-fan, 1% United-fan, 1% Real Madrid-fan och 1% Newcastle-fan får uttala sig om Manchester United? Mina Liverpool kompisar (ja, man får ha vänner som håller på andra lag än United… 🙂 ) säger att Michael Owen får inte uttala sig alls om Liverpool. Eller om han gör det, är det ingen som bryr sig.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen