post image

”Om det blir Uniteds mittfält kommer de sluta sämre än förra säsongen”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Danny Murphy säger till TalkSport att Manchester United kommer gå sämre än förra säsongen om man mönstrar det obalanserade mittfält det ryktas om. 

Det har rapporterats att De Jong och Christian Eriksen är två spelare som Erik ten Hag prioriterar att få in för att stärka mittfältet. De Jong är högst förståelig, det är en spelartyp som troligen kommer göra under för Manchester Uniteds mittfält. Men Christian Eriksen är kanske något svårare att placera i laget – trots hans uppenbara kvalitéer.

United tappar förvisso spelare som Mata och Lingard och kanske köps dansken in som bredd. Eller tänker Ten Hag att han ska ta Fernandes givna roll som 10:a i laget? Eller planerar Ten Hag ett mittfält med De Jong, Eriksen och Fernandes? Det är frågor som många, bl.a TalkSports Danny Murphy ställer sig.

"Jag fattar det inte. Om Erik ten Hag tänker att han ska spela Eriksen och Bruno Fernandes i samma lag med enbart en sittande mittfältare så kommer de sluta värre än förra säsongen. Kommer han in som backup till Fernandes, på nr 10-positionen? Eller ska ha spela honom som en central mittfältare? Om man köper in Frenkie de Jong och Eriksen till mittfältet, var är då robustheten och fysiska närvaron och tacklingarna? Det finns ingen. Det är märkligt att United vill ha Eriksen. Jag fattar det inte."

"De har nog med kreativa spelare. Men nu tänker de att en spelare från Brentford, som tillhörde Tottenham under en era då de inte vann någonting, ska göra dem starkare?

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ser absolut inte Eriksen som en nedgradering jämfört med Bruno. Bruno var komplett usel den här säsongen, och problemet är att när han är dålig så är det inte bara så att han är osynlig, utan direkt förstörande för laget. Bollar slås bort hur som helst och vansinnespassningar som riskerar att leda till lägen för motståndarna är ingen ovanlighet.

    Bruno var bra första 1,5 säsongerna i laget men man ska inte låta honom leva på det hur länge som helst. Att ta in någon som kan konkurrera är bara positivt.

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen