post image

"Om de vill ha honom så kan de få honom"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Athletics journalist Simon Hughes så är Liverpool den mest sannolika klubben för Jadon Sancho, då han lämnar Borussia Dortmund. 

Jadon Sancho har återigen hittat storformen för Borussia Dortmund och öst in mål på sistone. Han sägs vara ett av Manchester Uniteds primära transfermål, men konkurrensen från Liverpool och Chelsea och även utländska klubbar som Barcelona, tros bli tuff.
Sancho förväntas lämna Dortmund för mellan £100 – £120 miljoner, om inte i januari så i sommar och The Athletic-journalisten Simon Hughes tror att Liverpool blir hans nästa klubb.
”Jag har hört ganska många säga att Liverpool behöver en till anfallare och det kan jag förstå. Det är ganska klart att Liverpool skulle vilja signa Jadon Sancho. Jurgen Klopp gjorde ju ett stort avslöjande förra månaden då han sa att Liverpool ville signa honom från Manchester City, men att det var omöjligt med tanke på klubbrivaliteterna och diverse faktorer. Den storyn kom aldrig riktigt ut för jag tror det var i samband med matchen mot Bayern München om jag minns rätt.”

"Det är ganska så klart att de bevakar hans situation och ser om han finns tillgänglig. Liverpool skulle ha pengarna att signa honom. Det handlar mer om huruvida han finns tillgänglig då och om han är vad Liverpool behöver."
"Jadon Sancho kan spela till både höger och vänster och Klopp är den typen av manager som gillar att flytta omkring spelare och han skulle kunna spela honom centralt. Han vill ganska tydligt bort från Dortmund och om han vill tillbaka till England och om Liverpool vill ha honom, så kommer Liverpool vara före Manchester United i rangordningen. Det råder det inga tvivel om. Liverpool är ett mycket bättre och mer attraktivt lag just nu."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen