post image

Officiellt: United bekräftar affären

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United bekräftar nu att man är överens med Sporting Lissabon gällande värnvingen av Bruno Fernandes. 

Efter långa förhandlingar så kom igår äntligen rapporter om att klubbarna nått en överenskommelse och nu bekräftar Manchester United affären via sina officiella kanaler.
”Manchester United är mycket glada att kunna meddela att klubben nått en överenskommelse med Sporting Clube de Portugal gällande transfern av Bruno Fernandes. Läkarundersökningen och att enas om personliga villkor återstår. Ett längre meddelande kommer inom kort.”
 
Källa: MEN, Sky, Manutd.com

.

Kommentarer till artikeln

19 KOMMENTARER

 1. TACK !!!!
  Han behövs !!!
  Tyvärr så behövs det mera värvningar , men det är iofs en bra början…
  Vi får hoppas på åtminstonde en värvning till innan fönstret stänger…
  För Rash ,Pogge och MCT så kan det ta ett tag till innan fotbollsskorna åker på igen så gärna någon mer om vi skall kunna hoppas på topp 4 och CL..
  Vi är ju för fan Man Utd och inte FC Köpenhamn så topp 4 krävs för att kunna värva in ett par riktiga storstjärnor till nästa säsong…
  Och spelare som med stolthet vill bära den anrika röda tröjan och representera världens största fotbollsklubb och inte som ”vissa” spelare som sätter egot framför klubben..Inga namn nämnda…
  GGMU!!!!

  5
  0
  1. Alltså från din sida King81. Du och Lopa har ju inte gjort något annat än skämt ut er de senaste veckorna. Dessutom när ska du krypa till korset och erkänna att du hade fel om Fernandes? 🙂

   4
   1
 2. De är ju inte klart än! Så förstår inte varför du muppar dig?? Läkarundersökningen kan gå åt skogen! Eller hans personliga vilkor!! Mycket som spelar in.. de är inte som på fm som du säkert sitter o spelar o bara hämta spelaren! Jag erkänner när jag har fel! Och har skrivit jag vill ha Bruno hit.. men tror fortfarande inte på d!!

  4
  3
  1. Jag ”Muppar mig” för att jag tycker att det är skenheligt av dig att sitta och klanka ned på andras beteende när du är många gånger värre själv.
   Hans personliga villkor är klara sedan tidigare enligt diverse media. Hans läkarundersökning kommer att gå galant (även om du, i din pessimistiska barnslighet, hoppas på annat.. ) eftersom han har spelat aktivt hela säsongen utan problem.
   Och det enda jag har något emot här är du och dina gelikars försök att förgifta dessa forum med era barnsliga påhopp och dumheter. Det är nästan som man tvingas att läsa på andra forum för att ni inte klarar av att bete er som vuxna människor utan beter er som småbarn.

   4
   6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen