post image

Officiellt: McTominay förlänger med United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United bekräftar att Scott McTominay skrivit på ett nytt långtidskontrakt. 

McTominay fick sitt genombrott under Jose Mourinho, men det var nog först denna säsong han verkligen tog klivet och växte in i rollen som en av de viktigaste mittfältarna i Manchester United. Nu rapporterar klubben via sin officiella hemsida att 23-åringen skrivit på ett nytt långtidskontrakt fram till sommaren 2025, med option om ytterligare ett år.
Scott McTominay säger:
”Även om jag förstår att vi alla har så mycket andra saker att tänka på just nu, så är jag väldigt glad över att teckna det här kontraktet och att få spela en roll i framtiden för det här laget. United är allt jag någonsin känt och jag hoppas min passion för klubben syns varje gång jag kliver ut på planen. Jag kommer fortsätta ge allt för den här klubben varje gång jag drar på mig tröjan. Jag vill tacka managern för det förtroende han visat mig och alla inom klubben som hjälpt mig att ta mig mig dit jag är i dag. Jag ser fram emot att avsluta säsongen starkt och förhoppningsvis nå våra mål.”

Ole Gunnar Solskjaer säger:
”Scott har gjort väldigt bra ifrån sig och han är en avgörande del av vårt mittfält. Han tillför beslutsamhet, envishet och talang till spelet och vi vet att Scotts attribut kommer bli en enorm tillgång för truppen under kommande år. Som vi alltid säger så är Akademin grundstenen i klubben och efter att ha kommit upp i vårt system så vet alla att Scott visat exakt den mentalitet som man behöver i Manchester United. Jag ser fram emot att se hans fortsatta utveckling under kommande år.”

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Man förlänger hans kontrakt till 2025 plus ett opinionsår.
  Varför så långt?
  Är man rädd att någon annan topp 6 PL-klubb vill ha honom?
  Risken att nån klubb från kontinenten vill värva honom är nog ganska minimal.
  Nej McT blir kvar tills framtida manager säger nåt annat.
  En god truppspelare och startman i ligacupen.

  0
  0
  1. Jensen: Den enda toppklubb… Eller ska vi säga storklubb? Som McTominay kan spela för är United. Samma gäller Lingard, Shaw, AWB, Lindelöf, Perreira med flera. Vi är experter på att hålla nere vår standard, numera. Grabbens passningar går i knähöjd på sina medspelare. Hur som – grattis till förmodligen en galet hög lön.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen