post image

Officiellt: Håland till Dortmund

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Borussia Dortmund bekräftade under söndagseftermiddagen värvningen av Erling Braut Håland...

Det blev varken Manchester United eller Juventus för den 19-årige norrmannen. Istället står det nu klar att han går till Borussia Dortmund – det bekräftas av den tyska klubbens officiella kanaler.
Manchester Evening News hävdar att United valde att lämna racet när det stod klart att kraven från hans representanter -inklusive Mino Raiola – var att inkludera en utköpsklausul och procent på vidareförsäljningen i kontraktet. Enligt tidningen säger deras källor inom klubben att man ansåg att premisserna var ”dåliga för sporten” och att man inte ville sätta sig i en sits där en framtida försäljning kontrollerades av spelarens agent snarare än av klubben.
Enligt rapporten ska Håland ha valt Dortmund först när United backat ur racet.
Dortmund sägs betala20 miljoner euro för Håland.
Källa: MEN

.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Vad ska vi ha en spelare till som vill ha en utköpsklausul och massa procent i vidareförsäljning. Hur helhjärtat går en sån spelare in i en klubb. Vad är dagens fotboll på väg. Dåligt av agenten och spelaren själv i fråga.
  Hade Håland gjort succe hade raiola bråkat honom därifrån för att öka på sitt feta konto.

  12
  1
 2. Nu är det inte spelaren som vill det utan herr Raiola tydligen. Jag säger nej tack då !! Finns ingen anledning för United att gå med på hans krav då han bara vill känna pengar på en försäljning senare. Raiola ville oxå ha in en procent av kakan på en vidareförsäljning . Han är en stor girig ….. som United gör helt rätt att hålla sig ifrån och inte förhandla med honom och nån av hans spelare. Finns andra spelare att lägga fokus på tycker Jag.

  11
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen