post image

Nya saudiska superbud att vänta

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo kan vänta sig nya superkontrakt från Saudiarabien. 

Det sägs att Ronaldo bara hade ett enda konkret kontraktserbjudande i somras – ett jättekontrakt från en saudiarabisk klubb. Klubben Al-Hilal ska ha erbjudit portugisen ett tvåårskontrakt värt £211 miljoner, vilket konverterar till en veckolön på runt £2 miljoner.

Ronaldo tackade dock nej till kontraktet och blev i slutändan kvar i United. Men säsongen har inte börjat bra för portugisen, som ofta fått se sig bänkad av Erik ten Hag och finna sig i en roll som inhoppare. Det kan sannolikt bli så att nya flyttrykten uppstår inför januarifönstret och enligt The Sun så är nya kontraktserbjudanden från Saudiarabien att vänta.

Al Misehal, som är president över fotbollsförbundet i Saudiarabien säger till The Athletic:

"Vi hade älskat att se en spelare som Cristiano Ronaldo i den saudiska ligan. Det hade gett enorm positiv feedback och vore stora nyheter för alla. Jag är säker på att alla vet vilka bedrifter och rekord Cristiano Ronaldo har, men han är också en stor förebild. Så varför inte?"

"Jag är säker på att det skulle röra sig om en väldigt dyr affär, men vi kan se att våra klubbar tjänat mer pengar de senaste åren. Vi har redan sett några storspelare som brukade spela i Premier League komma hit. Jag gillar Cristiano Ronaldo och vill gärna se honom spela i Saudiarabien."

Källa: Mirror, Athletic

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen