post image

Nya rykten om Zlatan

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United fortsätter länkas med Zlatan Ibrahimovic trots uppgifter om att han redan skrivit på ett kontrakt för AC Milan. 

Manchester United har under hösten länkats med Zlatan Ibrahimovic, som tros kunna vara på väg tillbaka till Europa efter sitt MLS-äventyr – där han gjort succé i LA Galaxy. När Los Angeles-klubben förlorade i play off-spelet förra månaden, så sa Zlatan på sitt typiska sätt.
”Vad som händer nästa år? Jag vet inte. Om jag stannar här så vore det bra för MLS för då kommer hela världen att titta på ligan. Om jag inte stannar så kommer ingen minnas vad MLS är.”

Zlatan har även varit starkt länkad med en comeback i sin f.d klubb AC Milan och MLS-chefen Don Graber verkar nyligen ha bekräftat att Milan blir Zlatans nästa klubb.
"Zlatan är en intressant karaktär. Han håller mig väldigt sysselsatt och man behöver den här typen av karaktärer, som David Beckham för några år sedan. Zlatan är 38 år och har nu ändå skrivit på för Milan - en av världens största klubbar" citeras Graber säga.
Huruvida Zlatan faktiskt skrivit på något kontraktet är ju dock oklart och den italienska tidningen Tuttomercatoweb menar på att Manchester United fortfarande utmanar om hans signatur.
Källa: Daily Mail, Mirror
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen