post image

Nya rykten om Upamecano

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Flera Premier League-klubbar - däribland Manchester United - uppges vara intresserade av att signa Leipzigs mittback Dayot Upamecano.

Sky Sports skrev för några veckor sedan att både Manchester United och Manchester City är intresserade av att signa Upamecano från RB Leipzig och nu förekommer nya rykten. Enligt sajten France Football – via Mirror – så är intresset stort för 21-åringen. United, Arsenal, City och Tottenham är klubbarna som uppges vara ute efter mittbackens signatur. Även Bayern München och Real Madrid har tidigare länkats med spelaren.
Upamecano kom till Leipzig från Salzburg 2017 och har denna säsong varit en viktig del av det lag som just nu ligger 3:a i Bundesliga och som tagit sig till kvartsfinal i Champions League. Hans kontrakt går ut nästa år och enligt rapporten kan Leipzig acceptera bud på omkring £35 miljoner i sommar. Han har även en utköpsklausul på £52 miljoner i sitt kontrakt.
United sägs se spelaren som ett billigare alternativ till Kalidou Koulibay, som tros kosta runt £85 miljoner om han lämnar Napoli.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen