post image

Nya rykten om Tonali

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United fortsätter ryktas med en av Italiens största talanger - Sandro Tonali, även kallad den nya Pirlo. 

Manchester United och andra storklubbar har under hösten ryktats vara intresserade av Brescias mittfältsmaestro Sandro Tonali. Den 19-årige spelaren har snabbt gjort ett namn för sig i Serie A och har jämfört med legendaren och spelgeniet Andrea Pirlo.
Nu skriver The Sun att United återigen skickat scouter för att bevaka Tonali och att man inte backar för den prislapp på £40 miljoner, som spelaren sägs ha.
Brescias president bekräftade häromdagen att flera storklubbar är intresserade av spelaren, men han nämnde inte United. Han tycktes dock inte vara speciellt sugen på att sälja Tonali. ”För mig är han värd 300 miljoner euro, vilket betyder att jag inte vill sälja, sa president Massimo Cellini.

"Alla stora klubbar är intresserade. Atletico Madrid, Paris Saint-Germain och Manchester City men jag tycker det är bättre om han stannar i Brescia. Hans agent och hans föräldrar pratade med mig om hans värdering på 50 miljoner euro. Jag svarade att för mig är han värd 300 miljoner euro, vilket betyder att jag inte vill sälja honom."
"Jag har en dröm - om Sandro accepterar. Jag är redo att göra en stor ekonomisk uppoffring för att få honom att förlänga kontraktet. Det är upp till honom att besluta om. Han kan stanna här och njuta av sin fotboll eller gå till en storklubb och riskera att hamna på bänken."
Cellini intervjuades av Gazzetta dello Sport.
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen