post image

Nya rykten om Emre Can

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Det fortsätter ryktats om att Manchester United är intresserade av Juventus-mittäfltaren/den f.d Liverpool-mittältaren Emre Can, inför januarifönstret...

Anfallet och mittfältet är problemområdena i dagens Manchester United och man förväntas förstärka så fort man har möjlighet att få de spelarna man vill ha – vilket inte alltid är lätt. Det har rapporterats att Manchester United förväntar sig ett svårvärvat fönster och att man heller inte kommer att panikvärva eller betala överpriser för att få in någon spelare.
Man har länkats med mängder av namn, speciellt för anfallspositionerna. Men en mittfältare man kopplats ihop med på sistone är Emre Can. Flera italienska tidningar har på den senaste tiden hävdat att Manchester United är intresserade av tysken och nu är det Calciomercato som skriver att United ”beundrar” Can och att man är intresserade av att säkra hans signatur.

25-åringen har halkat ned i hackordningen i Juventus sedan klubben värvade in både Aaron Ramsey och Adrien Rabiot i somras och Can sa i förra veckan att han är missnöjd med sin situation i Turin och villig att flytta.
"Jag är inte lycklig i Juventus just nu. Jag spelar inte mycket. Förra säsongen spelade jag mycket. Speciellt i viktiga matcher och då spelade jag också bra. Den här säsongen har jag inte fått chansen"
Enligt Calciomercato så har Can erbjudanden både från England och Tyskland, men hans preferens sägs vara att återvända till Premier League.
Manchester Evening News skriver att United är angelägna om att signa förstärkningar på mitten och att man vidhåller ett intresse i Declan Rice, James Maddison och Sean Longstaff.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Realistisk värvning! En bra spelare, inte yttersta världsklass men skulle absolut gå in i startelvan. Känns som han är en liknande spelartyp som herrera? Springer mycket. Mittfält med han, Mct och pogba som 10a hade nog vart något. Eller ett 4-3-3 men ole verkar ju inte köra ngt annat än 4-2-3-1

    3
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen