post image

Nicky Butt: Det där är bara en myt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nicky Butt säger att Louis Van Gaal och Jose Mourinho fått oförtjänt mycket kritik för att bara ha haft ett kortsiktigt tänk i Manchester United. 

Även om United hade vissa framgångar under Louis Van Gaal och Jose Mourinho så var utvecklingen inte den man hoppats på och United hade under båda coacherna något av en ”Galactico-strategi” på transfermarknaden där man värvade stora namn – värvningar som ofta misslyckades med att göra avtryck.
Under Solskjaer har man varit mer restriktiva med att slänga pengar utan eftertanke och man tycks ha en mer genomarbetad strategi för hur man ska agera med transfers, i kombination med att få in egna produkter ifrån akademin.
Nicky Butt – som basar över akademin och ansvarar för övergången mellan akademi och förstalaget, säger dock till MUTV att det är en myt att man bara hade en kortsiktig fokus under Van Gaal och Mourinho.
”Jag tycker det är hårt mot Van Gaal och Mourinho. Och David Moyes till viss del. För de kom inte in till Man Utd och sa ” nu ska vi inte visa någon respekt och vi ska bara göra på det här sättet.” Så var det inte. Det är en myt. Mourinho var briljant med mig. Han pratade med mig varenda dag vid frukosten och frågade om ungdomarna. Han hade några möten med ungdomarna när de skulle till Portugal för UEFA Youth League och sa till dem vad de skulle förvänta sig osv.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen