post image

Neville: Vad United behöver göra nu

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville förklarar vad Manchester United behöver göra på transfermarknaden för att ha en chans att få ihop ett slagkraftigt lag med tillräcklig bredd och kvalité

Trots att man under säsongen och i somras sålde och tappade spelare som Fellaini, Herrera, Lukaku och Alexis så ersatt man inte någon av de positionerna. Vilket resulterat i att United har en sämre och svagare trupp denna säsong än förra. De värvningar man gjorde - Maguire, Wan-Bissaka och James -har dock presterat helt godkänt, men som det ser ut nu kommer det krävas mycket jobb och en mängd nya lyckade spelarförvärv för att United ska komma på banan igen.
Gary Neville förklarar vad han anser behöver köpas in:
"De fick in tre spelare i somras och de var rätt typ av spelare. De har gjort OK ifrån sig hittills, men nu behöver de ytterligare fem eller sex spelare. De behöver en till mittback, de behöver en vänsterback, de behöver två centrala mittfältare och en väldigt duktig center forward. De behöver fem - sex spelare till i den där truppen och det kommer kosta mycket pengar. Förhoppningsvis kan de komplettera med de unga spelarna som kommer upp, för det finns en del talang i de spelarna."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Du har rätt om en sak och det är att vi behöver 5-6 spelare till och att det kommer kosta mycket pengar. Super!.. Man behöver ej vara Einstein för att förstå det – kan jag få ditt jobb? Skämt åsido. Vad jag EJ håller med är att våra spelare nedifrån har talang eller potential. Ingen av dom är bra nog för att spela i Manchester United och det gäller även McDonalds – som de flesta här inne tycker är nya Scholes. Nej grabbar – vi behöver världsklasspelare och inte ett gäng träfötter som slår en pass i knähöjd.

    8
    7

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen