post image

Neville: United borde ta tillfället i akt i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att Manchester United bör ta tillfället i akt och nyttja sin ekonomiska position i ett fönster då många konkurrenter kanske inte kan förstärka. 

Coronapandemin har drabbat alla klubbar hårt ekonomiskt, inklusive United och det råder fortfarande en stor osäkerhet kring hur transfermarknaden kommer se ut i år.
Viss aktivitet har det redan varit med Timo Werner till Chelsea och Leroy Sané till Bayern München, men frågan är om det blir aktuellt med jätteaffärer som tex att köpa loss Sancho från Dortmund för + £100 miljoner eller Grealish från Aston Villa – som ryktas kunna kosta omkring £80 miljoner.
United har just nu momentum. Sedan värvningen av Bruno Fernandes så har man vind i seglen och det ligger antagligen en hel del sanning i alla rapporter om att man faktiskt är i en position att signa både Sancho och Grealish om man vill. Men både Solskjaer och Woodward har höjt ett varningens finger om att det inte blir något vanligt transferfönster i år.
Exakt vad det betyder återstår att se. United har ju trots allt gigantiska ekonomiska muskler, trots stora intäktsbortfall under våren och Neville säger att klubben borde passa på att få in de saknade pusselbitarna i ett transferfönster där många klubbar antagligen inte kommer förstärka speciellt mycket.
”Det är ju tveklöst så att för ett år sedan så fanns det en stor oro kring klubbens riktning, vart klubben var på väg och rekryteringen. Nu ser vi en enorm förbättring. Klubben har sanerat spelare som bara kom dit för pengar. Kollar man på planen så finns nu en mix av spelare som tidigare inte jobbade hårt, men som nu gör det eftersom de är omgivna av bättre spelare. Och unga spelare som desperat vill spela för klubben och några spelare med fantastisk förmåga som fått tillbaka sitt engagemang under de senaste månaderna och nu definitivt har en bättre mental inställning.”
”Men, nu är tiden att gå för det – att få in dessa tre, fyra spelare som behövs för att stänga gapet och närma sig ligatiteln, nu när andra klubbar kanske inte kommer investera i nya spelare.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. MITTBACK Napolis mittback K,B behöver vi för att på allvar ta upp kampen med dom bästa VNL och Baily i all ära men dom är inte bra nog , Baily ojämn VNL inte bra nog mot dom bästa lagen .

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen