post image

Neville: Så påverkas Greenwood om Sancho värvas

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville ger sin syn på hur en värvning av Jadon Sancho eller annan skicklig högerwinger skulle påverka Mason Greenwoods utveckling. 

Hur United kommer agera på transfermarknaden lär till ganska stor del bero på huruvida man kvalificerar sig till Champions League eller ej. Och efter gårdagens poängtapp – som innebar att man är kvar på femteplats med tre omgångar kvar, så minskade chanserna att nå turneringen via Premier League-spel.
Om United inte lyckas vända på steken under de sista omgångarna, så har man chansen i augusti – genom att gå hela vägen i Europa League. Men då har man mindre tid att planera och exekvera, än om man redan om ett par veckor skulle veta förutsättningarna för kommande säsong.
Det är en välkänd hemlighet att Jadon Sancho är Uniteds primära transfermål, men vissa menar på att en värvning av Sancho kan blocka vägen för Mason Greenwood. Gary Neville säger att så inte är fallet.
”Han (Greenwood) kommer spela ändå. Jag tror kan spela center-forward, han kan spela på vänsterkanten och högerkanten. Att inte signa en högerwinger för att han skulle få mindre plats i laget är fel sätt att se på det enligt mig. Manchester United har alltid signat bra spelare som ger varandra konkurrens om positioner.”
”Manchester United hade fyra strikers 1999. Sir Alex Ferguson signade Dwight Yorke när han redan hade Andy Cole, Ole Gunnar Solskjaer och Teddy Sheringham. Det hindrade honom inte från att signa Dwight Yorke. Man säger inte bara ”var ska han spela?” Bra spelare kommer utmana varandra, de kommer bli bättre och hitta ett sätt att ta sig in i laget. De kommer inte känna sig nedslagna av det eller utmanade till den grad att de börjar sura – de kommer steppa upp och ta sig an utmaningen. Det är jag säker på att Mason Greenwood kommer att göra. Han är fortfarande ung, men så spännande att det är overkligt. Jag älskar att se honom spela.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen