post image

Neville: Så många värvningar måste de göra

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville förklarar hur många värvningar Manchester United måste göra och vilken position man i synnerhet måste se till att stärka upp snarast. 

Manchester United har stora problem på mittfältet. Man har under året tappat både Marouane Fellaini och Ander Herrera och man har inte ersatt dem. Paul Pogba – som alltid är en nyckelspelare för United och en viktig del av det annars svaga mittfältet – har varit skadad en längre tid och inte spelat mycket för laget under hösten.
Scott McTominay har förvisso tagit klivet och gjort det mycket bra, men igår var också han skadad och Solskjaer fick mönstra en sorglig mittfältsduo bestående av Fred och Andreas Pereira.
Gary Neville påpekar att Uniteds mittfält inte ens är bra nog – sett till bredd och kvalité – med både Pogba och McTominay friska och säger att man måste se till att stärka positionen.

"Mittfältet är ett stort problem för United. Låt oss vara tydliga med det. Även med Scott McTominay frisk är det ett problem. De har inte förstärkt på den positionen. Pogba har ju varit skadad och det har ju varit ett problem för dem och det är inte bra nog. Mittfältet har bara inte tillräckligt med kvalité."
"De behöver en anfallare, två mittfältare, de behöver en vänsterback - de behöver fem eller sex värvningar. De kommer inte kunna göra det förrän i januari och till sommaren. Men det är inte bara någon skada som orsakar problem på mittfältet för Manchester United. Det är ett fullskaligt problem och det behöver förstärkas."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Haha!
   Till saken är ju den att det börjar bli tjatigt nu, vi alla förstår och ser att det behövs bättre mittfältare. Kan vi inte bara sluta upprepa det självklara någongång. Eländet är som det är nu, så får vi se i Januari om de agerar eller väntar till sommaren.

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen