post image

Neville: Överdriven hype kring Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville anser att folk tenderar att bli för exalterade av Jadon Sancho och att det finns många andra spelare som i dagsläget är bättre. 

Jadon Sancho är en av Europas absolut största talanger och en spelare med potential att gå längre än de flesta. Han är dessutom Manchester Uniteds primära transfermål inför fönstret och man tros ha goda chanser att signa honom – om inte pandemin ändrar spelplanen helt.
Men Gary Neville höjer en varningens finger och menar att folk inte ska bli för exalterande över Sancho.
”Ärligt talat, när vi pratar om Jadon Sancho just nu så blir vi överexalterade. Jag tycker vi har en fantastisk grupp engelska spelare, men vi måste även titta på vilka andra spelare som finns. Brasilianska spelare, argentinska spelare, tyska spelare, belgiska spelare – vi är inte det enda landet i världen.”
”Jag känner lite ”stopp ett tag nu.” Argentina har Aguero, Higuain, Messi, Di Maria – hur bra är de jämfört med Jadon Sancho? Jadon Sancho är inte i närheten av dessa spelare. Låt oss vara tydliga. Jadon Sancho är en talang, men vi kan inte börja placera honom i samma kategori som världsstjärnor som vinner europeiska cuper och VM regelbundet säsong efter säsong.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Problemet med nationalitet är väl att det finns större risk att spelare från Argentina, Spanien, Portugal etc söker sig till La Liga efter ett tag pga kultur, väder mm. Den dragningskraften är inte lika stark gentemot en engelsk spelare.

   0
   0
   1. Ja, men det finns de som väljer att stanna kvar också. Mata och De Gea för att nämna några, är ju två exempel på det. Men självklart så sker det att spelare utifrån i PL vill söka sig hemåt eller någon annan liga i Europa, även att brittiska spelare söker sig utomlands förekommer ju också. Men som sagt, för mig är kvalité viktigare än nationalitet. Jag är svensk och inte engelsman, så jag struntar fullkomligt i vilka nationaliteter som finns i United, bara vi presterar det som förväntas (och såklart vinner) och ser till att göra allt för att utmana om alla de stora titlarna! Jag tycker det borde vara självklart i en världsklubb att kvalitén går framför nationalitet vid förstärkningar, då ökar möjligheten att man kan göra riktiga kap värvningar till bättre pris dessutom. Har man bara tillräckligt skickliga scouter (och en etablerad sportchef) som verkligen har öga för talang och granskar spelare ordentligt, så är jag säker på att det kan bli riktigt bra!

    0
    0
   2. Hudde,
    Jag skulle säga att mer eller mindre alla spelare från Sydamerika och Afrika vill spela antingen för Barcelona eller Real Madrid.
    Rent ekonomiskt blir det oftast en bra affär för klubben. Coutinho är ett ypperligt exempel. Köptes för £8,5M. Fem år senare såldes för £142M. Liverpools ägare lär väl le fortfarande när dom tänker på Coutinho.

    0
    0
 1. Nu skiter jag blankt i vilka nationaliteter som spelar för United. Dock är jag för att främja en inhemsk spelare (eller när liggande länder se mctominay) i synnerhet om brexit kommer med dom nya restriktionerna att det ska vara mer inhemska spelare!
  Men som sagt GGMU

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen