post image

Neville om topp-fyra-racet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville ger sin syn på det så viktiga topp-fyra-racet i Premier League med två omgångar kvar att spela. 

I den förrförra ligaomgången hade United guldläge att kliva upp på tredjeplats i tabellen, men ett kvitteringsmål från Southampton i den 96:e (!) minuten gjorde att man blev kvar på femteplats. Man vann sedan sin bortamatch mot Crystal Palace, men även Leicester och Chelsea vann sina matcher för omgången. Det betyder att med två omgångar kvar så är ställningen följande: United på femteplats med 62 poäng, Leicester på fjärdeplats med 62 poäng och Chelsea på tredjeplats med 63 poäng.
”Jag tror att det där sista-minuten-målet från Southampton mot United gav Leicester ett riktigt lyft” säger Gary Neville. ”Hade det inte hänt hade United legat två poäng före Leicester och de hade nu haft Tottenham borta. Och United har West Ham hemma i nästa omgång. Det kan gå hur som helst. Tottenham mot Leicester är en stor match. Att Leicester slog Sheffield United var stort. Jag tycker det såg ut som att Manchester United hade kontrollen, men det där Southampton-målet har gett Leicester en livlina.”
”Manchester United gjorde bra ifrån sig mot Palace, men Leicesters vinst mot Sheffield United innebär att det kommer avgöras på mållinjen. Leicester måste först göra sitt jobb mot Tottenham och det är en tuff match för dem.”
Leicester ställs mot Tottenham på bortaplan i dag kl 17.00, precis innan United spelar FA Cup-semi mot Chelsea.
United tar sedan emot West Ham på Old Trafford på onsdag, innan Leicester och United mötes på King Power Stadium i den sista omgången på söndag.
Chelsea har också två tuffa matcher kvar i ligan. Liverpool borta på onsdag kväll och Wolverhampton hemma i sista omgången.
 

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Om leicester vinner mot spurs och vi vinner mot West ham samtidigt som chelsea förlorar mot Liverpool.
  Ja då räcker det med kryss på sista matchen mellan leicester och united för att båda lagen ska vidare till CL. Om inte Chelsea så lyckas vinna med 15-0 mot wolves så att säga.
  Vore kul om detta hände

  0
  0
 2. Jag tror att det bästa för United skulle vara att vi och Leicester ligger på lika poäng men med lite sämre målskillnad.
  Och Chelsea ligger en poäng efter.
  Detta innebär att United måste gå för seger. United spelar mycket bättre än man spelar för att vinna än att tänka ”vi klarar CL platsen med oavgjord resultat mot Leicester”. Det har visat sig flera gånger att United är dålig på att spela på resultat.
  Jag utgår ifrån att Chelsea slår Wolves i sista matchen, speciellt om dom lyckas få med sig alla fall en pinne från Anfield. Liverpool har ju inget att spela för, så den matchen kan likaväl sluta med Chelsea seger. Motivation slår alltid klass i matcher som betyder nåt för den som har nåt att spela för.

  0
  0
  1. Håller med vi spelar som bäst när vi ligger under och som sämst när vi spelar på resultatet. Känns lite stirrigt och som i början på säsongen då. Full fart framåt och fokusera på egna resultaten!

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen