post image

Neville: Nu räcker det. Bryt ALLA band med honom

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att Manchester United måste sätta ned foten och bryta alla band med Mino Raiola och alla han har samröre med. 

Manchester Uniteds relation till superagenten Mino Raiola blir allt värre. Raiola har sedan årsskiftet riktat en rad mycket respektlösa uttalanden och fällt en mängd respektlösa kommentar om Manchester United i olika mediala sammanhang. Kanske är han arg för att United inte lät Pogba lämna i somras. Och kanske är det här ett sätt att bråka sin klient bort från klubben..
Efter gårdagens aggressiva uttalanden riktade mot Solskjaer (som ni kan läsa här) så säger Gary Neville att Manchester United nu måste sätta ned foten och sluta låta sig förnedras offentligt av Raiola.

"Situationen kommer att sluta med att Paul Pogba lämnar Manchester United. Det som behöver hända är att klubben tar ställning mot den agenten. Den där agenten har kört med dem under flera år nu med Pogba och andra spelare. Varför de tillåter sig själva att köras med av honom kommer jag aldrig att förstå. Han är en allvarlig nagel i ögat för Manchester United. De måste stå upp och säga att de inte kommer göra affärer med den där killen och säga till spelare att om ni representeras av honom så kommer vi inte signa er."
"Han försöker hela tiden att skämma ut klubben offentligt. I slutet av dagen är jag säker på att han försöker försvara sin spelare, men jag tycker inte att det som Solskjaer sa var något aggressivt mot Pogba. Han sa bara att han är en Manchester United-spelare. De betalade ca £90 miljoner för honom och de vill att han stannar i klubben och spelar bra. Han hävdade inte att han äger honom - det går inte ens att inbilla sig (att han sa så)."
"Men Raiola vill skapa en situation. Han vill ha bort Pogba från klubben och han vill tjäna pengar på det. Han har tjänat tiotals och åter tiotals miljoner pund på den spelaren och det kommer han fortsätta att göra under resten av hans spelarkarriär. Han är Mino Raiolas guldklimp."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Pga. den dåliga ledningen av Ed Woodward vågade den oprofessionella och giriga Raiola (med medhåll från den själviska och oprofessionella Pogba) att prata så här dåligt om ManUtds tränare, stab och spelare.
    Kan Raiola säga så om Pogba spelar för RealMadrid, Barcelona eller Bayern München??? Nej, det kan han inte!!! Ed Woodward förstör ManUtds image som ett av största lagen i hela världen, så att nu kan vem som helst visa ingen respekt till ManUtd!!!
    Ed Woodward borde redan tagit det rätta beslutet, att sälja Pogba sommaren 2019, för att behålla ManUtds principer om att ingen spelare är viktigare än laget!!!

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen