post image

Neville: Mötena på Anfield är hetare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

På söndag tar Manchester United emot Liverpool hemma på Old Trafford i Premier League, men Gary Neville anser att mötena på Old Trafford aldrig riktigt blir lika laddade som de på Anfield Road. 

Rivaliteten mellan Manchester United och Liverpool är väldokumenterad och de senaste decennierna har United haft ett visst favoritskap när de möts, förutom de senaste åren då Liverpool gått framåt och United bakåt. Det skiftet är denna säsong fulländat, då ett formsvagt 12:e placerat United tar emot ett ligaledande och formstarkt Liverpool.
Men det är en sån där match då dagsform och allt vad det heter inte nödvändigtvis har så stor betydelse eftersom det ligger så mycket prestige och rivalitet i grunden.

Gary Neville - som många gånger mött Liverpool under sin karriär som spelare - minns tillbaka på drabbningarna och säger att mötena på Anfield ofta var mer elektriska än de på Old Trafford.
"Jag tycker alltid att när man tittar på Liverpool v United, så är matchen i Liverpool alltid mycket mer eldig och emotionell än den på Old Trafford. Atmosfären, känslan. Det tog mig många år att vänja mig vid att spela på Anfield. Många år."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen