post image

Neville: Man vinner inget med bara kids

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att man måste ha en stomme av rutinerad kvalité i truppen för att ungdomarna ska kunna glänsa...

United verkar fokusera på att värva unga lovande spelare i kombination med att vagga in akademispelare i förstalaget, snarare än att köpa in mer rutinerade spelare med tyngre namn. Harry Maguire undantaget möjligen. Men Gary Neville efterlyser en stomme av mer bevisad världsklass som de yngre talangerna kan luta sig emot.
"Jag har sagt många gånger att Alan Hansen hade rätt - man vinner ingenting med ungdomar. Class of 92 vann inte Premier League-titeln. Vi hade Steve Bruce, Gary Palister, Roy Keane, Eric Cantona, Brian McClair och Peter Schmeichel. Vi hade världsklasspelare och två av de bästa mittbackarna någonsin. Keane var den mest inspirerande kaptenen och ledaren. Cantona var världsklass. Schmeichel var den bästa i världen och Dennis Irwin var briljant. De hjälpte oss igenom det. Om Class of 92 hade kommit in i det här laget så hade vi inte haft en chans" säger Neville.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Vi lyssnar på honom på grund av att han kan säga det utan att använda provocerande argument om hur dumma vi är, vi förstår med att det krävs rutin och erfarenhet ihop med det bygge som är på gång. Pogba, De Gea, är för få för att bära fram talanger. Vi måste ge det tid, att sparka och fördriva, köpa nytt har ju inte fungerat för oss heller. Jag vet att Mou gjorde bättre än nu resultatmässigt MEN jag vill inte att United ska spela sån fotboll, skittråkigt att titta på var det. Så som laget spelade när Ole kom in vill jag se, varför kan vi inte nå dit igen för? Herrera är saknad och nu även en anfallare av rank.
   Si! Men du kan inte ens skriva två rader utan att ge dig på vad som inte är relevant i frågan, oss andra på sidan som inte kräks varje gång en ny artikel presenteras, buhuu lopa buhuu

   0
   0
   1. Jasså? Synd att vi spelar betydligt sämre & tråkigare fotboll idag än med Mourinho. Varför vi inte kan spela så som vi spelade när Ole kom? För vi spelade med energi + hype (med ny tränare) i kombination med väldigt mycket tur – saker som gick vår väg. Kan ej hålla den nivån med en trupp som denna. Jag förstår vad alla vill – spela med spelare nedifrån och bla bla bla – men det krävs storstjärnor för det, och vi hade alldeles för lite utav det. Sedan är våra spelare nedifrån alldeles för dåliga för att spela i United. ”Köpa nytt har inte fungerat för oss” Kanske för att vi inte köpt rätt? Vi köper spelare som ingen annan vill ha – bortsett från ett par st..

    0
    0
    1. Tack för ett vettigt svar
     Jag håller med om mycket du skriver faktiskt, att vi inte har köpt rätt stämmer men jag funderar på vem som kan köpa rätt spelare och det med Wooodward vid rodret.
     Sen tror jag visst vi borde kunna spela som när Ole kom och det med rätt spelare, vi saknar riktigt bra mittfältare och en renodlad målgörare framför allt för att vara på rätt väg.
     Men igen tack för ett bra svar!

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen