post image

Neville: Kan bli generande för Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville ger sin syn på Erik ten Hags kravbild och förutsättningar att lyckas. 

United har gjort tre helt godkända värvningar – Malacia, Eriksen och Martinez. Men man har igen direkt framgång – i alla fall inte ännu – på de områden man verkligen behöver förstärka – mittfält och anfall.

United jagar Frenkie de Jong och Benjamin Sesko, men Chelsea sägs vara seriösa utmanare om båda spelarnas signatur. Speciellt De Jongs. Och Gary Neville menar att det kan bli genant för Manchester United.

"Manchester United hade det kämpigt förra säsongen. Nu måste det köra igen, men det är nu ännu svårare - pga av det faktum att de inte fått in spelarna så tidigt som Ten Hag ville. Men han kanske får dem under kommande veckor" sa Neville under Friday Night Football.

"Manchester United kommer se väldigt smarta ut och de kan få De Jong för det pris de vill betala eller så kommer de se bortgjorda ut om han går till Chelsea. Sedan har vi situationen med Ronaldo, som kompliceras av Martial (att han är skadad). En manager är alltid pressad, men som Unitedfan så sätter jag ingen riktig press på Erik ten Hag."

"Vi ser Arteta ikväll. Han har varit där i tre säsonger och spenderat massor av miljoner. Det här är säsongen då han måste leverera. Jag tror inte Ten Hag har samma krav på sig med tanke på att han inte riktigt fått spelarna han vill ha. Jag vet att han säger att han är nöjd med truppen, men det kan han inte vara eftersom han vill ju ha andra spelare. Så han kan inte vara nöjd. Men jag tycker han haft en väldigt bra inverkan på spelarna och det han kommer göra är att maximera deras talang. Det är allt han kan göra just nu."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen