post image

Neville: Han måste sluta med sånt där

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville och Martin Keown öser kritik över Phil Jones efter dennes klumpliga insats i gårdagens match mot Sheffield United. 

Manchester United tog i går en viktig poäng borta mot Sheffield United. Men det kunde blivit tre. Och det kunde blivit noll. Det var en svängning match där United underpresterade under stora delar av matchen, men då man under en period på 15-20 minuter gjorde det bra och lyckades vända det 2-0 underläge man hamnat i till ledning 3-2. Men hemmalaget kvitterade i slutminuten och slutsiffrorna skrevs till 3-3.
Solskjaer valde att mönstra en 3-backslinje och otippat var Phil Jones tillbaka i laget efter att inte ha startat en PL-match sedan i våras. Jones stod för en fumlig, klumpig och vårdslös insats och byttes ut i halvtid och Gary Neville – likt de flesta andra – var inte speciellt imponerad av mittbacken.
”Inte konstigt när han kliver in sådär. Tur för honom (att han inte spelat fler matcher). Jag vet att vi skrattar nu, men han måste sluta ge sig in i såna dueller.”

Och Neville påpekar det undermåliga agerandet från Jones vid Sheffield Uniteds mål.
"Det är den lättaste typen av boll att hantera för en mittback och han (Jones) lyckas inte hantera den. Han ser sig över axeln och i det ögonblicket tappar han situationen."
Den gamle Arsenal-backen Martin Keown var en annan som sågade Jones. I sin spalt i Daily Mail skriver han:
"Minns ni vad Sir Alex Ferguson sa om Phil Jones 2013? Han kunde bli Manchester United bästa spelare någonsin, sa han om honom då han var 21. Nu sex år senare så plockas han av av Ole Gunnar Solskjaer i halvtid. Hans karriär blev verkligen inte som Sir Alex Ferguson hade hoppats på. Om skotten varit manager så undrar man om han ens varit kvar 15 minuter på planen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. DENNA KILLE GÖR ALLTID SITT YTTERSTA SÅ SLUTA GNÄLL , problemet är som många sett i flera år och det är han är inte bättre än så här så bör han spela i UNITED det är frågan som borde ställas .

  1
  4
  1. Och tydligen räcker inte hans yttersta på denna nivå, vem fan bryr sig egentligen om han gör sitt yttersta när han snart varit i UTD 10 år och inte håller Uniteds u23 nivå OM och NÄR han ens lyckas hålla sig skadefri. Fy fan nej nej nej. Han borde sålts för ca 3 år sedan.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen