post image

Neville: Han måste kräva pengar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att Ole Gunnar Solskjaer måste kräva pengar av ledningen i Manchester United så att han kan förstärka sin trupp i januari. 

United är just nu ungt och orutinerat och det finns väldigt få ledare i laget. Många av de mer rutinerade spelarna är antingen petade – eftersom de inte är bra nog – eller borta med skada och Gary Neville säger att Solskjaer måste kräva att ledningen spenderar i januari.
”Jag kan förvänta mig inkonsekvens hos unga spelare, men man kan inte förvänta sig inkonsekvens i arbetsmoral och attityd. De har inte ledarna runt sig som kan sätta rätt standard. Mata är på bänken, Pogba är skadad, Matic ser ut att vara på väg bort. Alla där ute på planen är unga.”
”De vet inte hur de ska bemöta en bortamatch i Premier League. De har varken erfarenheten eller mognaden för det. Han (Solskjaer) måste se till att kräva pengar att spendera.”

Neville utrycker också en frustration över hur hela United - i synnerhet topptrion - såg ut i helgens match mot Sheffield United.
"Jag känner att jag varit besviken över deras inställning till bortamatcher den här säsongen. Mittfältet tänker jag inte ens prata om, för det där är inget mittfält. Det jag blev mest besviken på var bristen på löpningar - med och utan boll från de tre på topp. Man spelar borta och man måste förtjäna sin rätt att spela. De tre där uppe är gnistan och de som kan vinna matchen åt sitt lag Reaktionen när de tappade bollen var ett skämt."
"Anledningen till att jag inte är förlåtande mot dem är för att topptrion i City och Liverpool är helt fantastiska och slåss om varenda boll. Rashford, Martial och James är inga dåliga grabbar, men det är något som är fundamentalt fel där. Så som det såg ut under de första 70 minuterna får det inte se ut i den här klubben."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen