post image

Neville: Han har nog inget val

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville tror att Paul Pogba får svårt att lämna Manchester United under kommande transferfönster. 

Mycket har pekat på att Pogba skulle lämna Manchester United i sommar, men i dagens coronapräglade ekonomi så kan det bli svårt för klubbar att ha råd med både Uniteds prislapp och Pogbas lön.
Det har även förekommit rapporter om att Pogba faktiskt vill stanna i United och Gary Neville tror att så blir fallet – oavsett om han vill det eller ej.
”Pogbas karriär har hela säsongen pekat bort från Manchester eftersom det varit så mycket spekulation och eftersom hans agent varit ute och pratat hela tiden. Men efter vad som hänt med coronaviruset och den ekonomiska verkligheten i fotbollen – vilka klubbar kommer kunna köpa Paul Pogba för omkring £80 – £100 miljoner?”
”Vilka klubbar kommer betala den enorma lön han har i Manchester United? Jag vill inte förminska honom som spelare, jag pratar bara om den ekonomiska situationen som hela världen befinner sig i. Paul Pogba kan bli tvungen och kanske även vill stanna i Manchester United i 12 – 18 månader och titta på det faktum att han är i en klubb där han kan spela med Bruno Fernandes, Fred, McTominay, Wan-Bissaka, De Gea, Rashford och Greenwood (dvs bra spelare).”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Om Pogba skulle bli kvar och detta mest beroende pga Corona, hoppas jag att han är professionell nog och spelar sitt bästa spel. Om inte, hoppas jag att Ole är mannen nog och petar Pogba och släpper fram nån annan i truppen.

  0
  0
 2. Tror precis som Neville kommenterar att Corona viruset kan få positiva konsekvenser för man u. Priserna kommer gå ner men klubben har starka finanser och är ”självgående”.. Oljeklubbarna kan försvinna och real o Barcelona står inför generationsskifte och nya arenor som kostar pengar. Blir mycket spännande att se kommande priser!

  0
  0
  1. Adde,
   Du verkar glömma bort att även United förlorar mycket pengar dagligen pga Corona. Idag finns det egentligen inga intäkter alls och Uniteds sponsorer håller inne med pengarna tills spelet återvänder till det normala.
   Bara på publikintäkterna förlorar klubben runt £10M varje månad.
   Problemet som United också har är dom extrema lönekostnaderna.
   Det är bara och hoppas att Corona-skiten försvinner snabbast möjligt så att Fotbollslivet återvänder.
   Detta gäller förstås alla klubbar och de svagaste ekonomiskt klubbarna (dit räknas inte olje-klubbarna så länge ägarna pumpar in pengar löpande) riskerar konkurs. Då kommer fotbollskartan ritas om.
   Jag såg annars en tabell vilka på klubbar i PL som är mest ekonomiskt lönande.
   1. Tottenham 2. Man City 3. Man United
   Denna tabell visar bara att även United har höga inkomster, så har dom för höga utgifter. Tottenhams och Citys ledning kan uppenbarligen sköta om pengar bäst.

   0
   0
 3. Så är det ju, att även United förlorar pengar. Alla sitter i samma båt där. Men i den period klubben befinner sig i så kan man inte säga ngt annan än att klubben gynnas. Klubben säljer inte spelare utan köper spelare för tillfället.Jag tror på följande scenario:
  -Priserna går ner generellt på spelare
  -Intresset för oljeklubbar kommer sjunka, likaså intresset för shejker att investera utifrån vad som händer med oljepriset.
  – De klubbar som har stabila finanser och långsiktighet gynnas. Man kan jämnföra stabila bolag inom aktiemarknaden, typ investmentbolaget Investor i Sverige eller Ngt annat välskött bolag. De tar också stryk nu precis som M.U.. men i de sämsta av tider
  skapas även tillfällen. Jag ser detta som ett ypperligt tillfälle för klubben att göra bra investeringar!

  0
  0
  1. Om Dortmund står på sig att om nån vill köpa Sancho denna sommar får helt enkelt hosta fram £120M.
   Om ingen vill betala, då behåller dom Sancho.
   Jag tror inte United ens har råd att köpa in Sancho idag, utan att sälja tex Pogba.
   Sen tror jag också att Sancho kommer kräva minst samma lön, om inte högre, än Rashford.
   Hur som helst tror jag som du att vissa klubbar måste sälja för att klara dig och då gäller det vara på hugget.
   Sen får vi inte glömma detta.
   Alla andra klubbar vet att United har mycket pengar. Därför kommer dom kräva extra mycket betalt av United.

   0
   0
 4. Dessa summor över £100 miljoner är ett minne blott om du frågar mig. Saker o ting kommer förändras efter detta. Frågan är bara vilken klubb som är först ut att sätta ”nivån”. Trevlig kväll!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen