post image

Neville: Han har köpt sig själv lite tid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att Ole Gunnar Solskjaer måste vidhålla momentum och avsluta säsongen starkt för att nuvarande formtopp ska räknas. 

Efter lång period av brist på kontinuitet och utan tecken på att projektet utvecklas åt rätt håll så tycks nu vindarna ha vänt för Ole Gunnar Solskjaer. Sedan januarivärvningen av Bruno Fernandes (och Ighalo) så har Manchester Uniteds form pekat spikrakt uppåt och saker och ting ser plötsligt väldigt lovande ut.
Gary Neville höjer dock ett varningens finger och säger att Solskjaer behöver avsluta säsongen starkt för att nuvarande positiva stämning ska räknas i slutändan.
”Ole Gunnar Solskjaers plan (mot City) fungerade perfekt, men han kommer fortfarande dömas på slutet av säsongen och huruvida de hamnar topp-fyra. Han har köpt sig själv tid, för för fem eller sex veckor sedan var jag oroad. Jag var orolig att klubben inte skulle backa honom på transfermarknaden.”

"Bruno Fernandes har haft en större impact än vad någon kunde ha föreställt sig. Inte bara med bollen. Även utan boll - sättet som han tar löpningar och tar sig an spelare. Han är hungrig och det ser ut som att det smittar av sig på alla. De tycks nu vara mer eftertänksamma gällande rekryteringar. Sedan kändes värvningen av Ighalo lite förhastad, men för några år sedan verkade det som att Man United spelade Football Manager. Falcao är tillgänglig! Di Maria är tillgänglig! Schweinsteiger är tillgänglig! De inser nu att det inte fungerade."
Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen