post image

Neville: Han är en av de bästa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville hoppas på att Paul Pogba ska bli kvar i Manchester United och committa fullt ut till klubben. 

Pogba startade på bänken i fredags mot Tottenham, men fick kliva in i andra halvlek och fransmannen ändrade matchbilden genom att bl.a vinna en straff – som Bruno Fernandes satte i mål.
Han visade stora kvaliteter tillsammans med Fernandes och de två kan verkligen komma att utgöra en livsfarlig mittfältsduo för Manchester United framöver. Om Pogba nu vill satsa på Unitedkarriären dvs.
Neville tror att den ekonomiska verkligheten gör att ingen klubb kommer kunna köpa Pogba i sommar och han hoppas att han förhoppningsvis själv inser att det är i Manchester United han vill vara.
”Det råder inga tvivel om att Paul Pogba kan vara en fantastisk spelare när han är committad till Manchester United. Hans assist, hans mål – de har varit väldigt bra de senaste säsongerna. Han tillhör bland de bästa i Europa på sin position. Det handlar bara om att stadga sig (i positionen i laget).”
”Klubbar kan förhoppningsvis inte gå ut och spendera 80, 90, 100 miljoner på nya spelare under dessa ekonomiskt problematiska tider, så förhoppningsvis behåller man Paul Pogba och han själv förstår att han ska stanna i Manchester United. Det är allt jag någonsin bett Paul Pogba om – engagemang. Jag har aldrig skyllt Manchester Uniteds problem på honom under åren.”
”Jag anser att han är den enda riktiga världsklasspelaren i Manchester Uniteds trupp. För två år sedan hade jag även sagt David De Gea. Det är han som ska leda laget och om det ständigt spekuleras kring hans framtid så är det inte bra. Det skapar tvivel i omklädningsrummet.”
 

Källa: MEN, Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen