post image

Neville: Ett alternativ till Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville tipsar Manchester United om ett alternativ till Jadon Sancho. "Han är en mycket speciell spelare" säger Neville till Sky Sports. 

United prioriterar fortfarande Jadon Sancho för högerwinger-positionen, men först och främst måste man sannolikt säkra Champions League för att Ole Gunnar Solskjaer ska få någon substantiell transferbudget att spendera. Och även om man nu gör det, så är det inte säkert att Dortmund och United lyckas enas om prislappen för 20-åringen.
Om Sancho-affären inte kan genomföras, så anser Gary Neville att Watfords winger Ismaila Sarr är ett fullgott alternativ till Sancho.
“Manchester United behöver en högerwinger. Han är en väldigt stor talang. Det är han verkligen. Vi har sett hans framträdanden tidigare, men ikväll så var han bländade. T.om i första halvlek fanns perioder då Watford anföll och då var det via honom. Så ja, han kommer vara eftertraktad och jag är säker på att Watford kommer sälja om de får rätt bud.”
“När jag själv tänker på vad jag inte ville spela emot i en kantspelare så är det första snabbhet. Sedan måste man fundera på om han verkligen kan använda sin snabbhet. Och ja det kan han. Han tar väldigt bra kvalitativa löpningar. Runt, rakt och i djupled – vilket jag alltid anser är det svåraste att markera.”
“Sedan tänker man, nå har han kvalitet med bollen? Eller kan man bara lämna honom där med bollen. Men när man låter honom ha bollen så kan han slå löjligt bra inlägg. Och där börjar man som ytterback inse att man har ett stort problem – för om jag kommer tätt inpå så kommer han gå runt mig och om jag faller tillbaka så kommer han slå ett enkelt inlägg. Man kan inte vinna. Och det är i såna stunder man som ytterback bara måste hålla upp händerna och be lagkamrater om hjälp – om spelaren man ställs mot är speciell och orsakar för många problem.”

Källa: Sky, MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Vet inte riktigt vad jag tycker om att hitta ett alternativ. Om vi köper in någon annan så kommer vi ju inte försöka värva Sancho nästa år heller, för då har vi ju redan fyllt den positionen. Bättre kanske då att satsa på en ny defensiv mittfältare nu och kanske en mittback och plocka in Sancho nästa år istället. Vi har både Greenwood och James som kan spela högerytter (även om James behöver steppa upp).

  0
  0
  1. Durra,
   Man ska kanske inte fastna för mycket på en spelare.
   Det finns inga garantier att Sancho någonsin kommer att lyckas i United. Ska vi då vänta på denna person i ett år till för att se om Sancho “is the one” eller väljer vi någon annan likvärdig spelare redan i år?
   Och Sancho vet att United vill ha honom till varje pris. Då lär hans lönenivå vara därefter. Gissar att han aldrig vill spela i United för en lön sämre än Rashfords.

   0
   0
 2. Neville snälla håll käften. Trött på dessa jävla talanger. Ska hela vårt lag bestå av talanger och inga stjärnor alls? Gå från Sancho till Sarr? Det var det absolut dummaste jag hört, dumjävel. Gör det du är bäst på istället, säg hur många värvningar vi behöver innan “vi är där”. 2-3, 3-4, 5-6, eller hur många gånger ska du ändra dig?

  0
  0
  1. Lopa,
   Efter att ha bevittnat gårdagens match, så tycker Neville troligen att vi behöver förstärkning i målet, försvaret, på mittfältet och i anfallet.
   Ingen lagdel fungerade igår.

   0
   0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen