post image

Neville: Det här är mer än en formsvacka

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att David De Gea inte är inne i en formsvacka, utan snarare en permanent kvalitetssänkning. 

Efter flera år av kassaskåpssäkert spel så har vi blivit vana att se David De Gea göra tavlor och tveksamma ingripanden de senaste två åren. Enligt Gary Neville har De Gea inte varit sig lik sedan VM för två somrar sedan och säger att han nu måste tillbaka till ritbordet och jobba hårdare än någonsin.
”Han var den enda spelaren United kunde lita på under fyra år, men det är inte så längre. Han har inte varit densamma under en tid nu. När form dippar under sex månader så är det en svacka, men när det håller på i ett år så börjar man bli orolig. När det pågått i över två år så blir det mer permanent.”
”Det här är nu en rättvis representation av vad De Gea är eftersom han gör många misstag. Misstag han aldrig hade gjort tidigare – han var alltid helt pålitlig. Det kan handla om självförtroende. Armar, ben och kropp är desamma som tidigare – det måste handla om psyket.”
”Mottagandet han fick i Spanien har påverkat honom. Han har till och med buats ut av spanska fans i landslaget. I VM 2018 hade han det riktigt kämpigt och sedan dess har han tvivlat på sig själv. Han är inte riktigt densamma mentalt. Han måste tillbaka till grunderna. Det finns bara en sak att göra när man har det tufft – att jobba. Jobba hårdare än du tidigare gjort i hela ditt liv.”
 

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Bra beskrivning av Nevilles,,, och jag kan tillägga att efter VM 2018 hade DeGea tappat motivation och intresset av att fortsätta spela i högsta nivån då RealMadrid värvade Courtois. DeGea ville hela tiden spela för RealMadrid och framförallt bo i Madrid, när han visste att Real redan har bestämt sig att värva Courtois så saknade han motivation och intresse. Detta förklarar varför DeGea spelade väldigt dåligt under VM18 och from säsong 18-19 i ManUtd,,,

  0
  0
 2. De Gea är oförklarligt dålig på inlägg.
  Varje gång motståndarna får bra frisparksläge eller hörna, blir alla fall jag nervös.
  Och en annan sak som gör mig förbryllad. Jag har inte en minnesbild på när de Gea senast räddade en straff. Nån gång måste väl även han ha räddat en straff?
  Sedan det sista och kanske det värsta. De Gea har blivit slapp och oskärpt. Baklängesmålet mot Spursen var helt och hållet okoncentration och oskärpa. Om detta sedan beror på hemlängtan till Madrid eller nåt annat låter jag vara osagt.
  Som jag sagt tidigare. Bänka De Gea lite då och då, och vi kommer se en helt annan de Gea när han får spela igen.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen