post image

Neville: Det är inhumant att inte ge dem sparken

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville menar att personer inom Manchester United misskött sina jobb länge nog. 

United har gjort ett förvånansvärt svagt transferfönster än så länge. Truppen är i större renoveringsbehov än någonsin, men man har endast signat Tyrell Malacia och Lisandro Martinez samt Christian Eriksen på fri transfer.

Det rapporterades att Erik ten Hag under sina samtal med Manchester United i våras var tydlig med att han själv måste få vara drivande i vilka spelare klubben ska signa, men Gary Neville menar att det är oroväckande att man tycks fokusera så mycket på holländska spelare eller spelare som har en bakgrund med Ten Hag.

Efter slutsignalen vid gårdagens premiärförlust mot Brighton reagerade Neville på nyheten om att United nu försöker signa Marko Arnautovic – som Ten Hag känner från tiden i Twente för 12 år sedan.

"Man måste kolla på varje del av rekryteringen. Att förlita sig på den holländska ligan... Så 50-60 personer jobbar på den avdelningen, men man litar inte på dem eftersom han (Ten Hag) vill värva spelare han känner från Holland. Holland har inte alltid varit en bra marknad för Premier League. Det har funnits bra spelare, men det är inte den marknaden som har bäst träffprocent, så det är något jag oroar mig över."

"Generellt har det varit en del klagomål på att den här coachen, som är en briljant coach, inte fått redskapen han behöver för att starta säsongen. Jag kommer inte klaga på coachen, han behöver tid. Jag kommer inte ens klaga på spelarna nåt mer nu - om man har ett företag och de personer som jobbar inom det företaget inte sköter sina jobb, då gör man sig av med dem. Det är faktiskt en typ av misshandel att behålla dem på sina jobb längre nu, för de trivs inte. Spelarna behöver support eller att ersättas."

"Seriöst.. De pengar som krävs för att bygga om den truppen... Jag överdriver inte. Men de visste redan för sex, åtta eller 12 månader sedan att de behövde investera nu i sommar eftersom spelare som Mata, Matic skulle lämna och de visste att de hade problem med Martial, Cavani och nu också Ronaldo."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det är som jag sagt innan med alla gamla legendarer som ska tycka till (Neville, scholes, Ferdinand, keane) osv. Det är absolut inte bra för klubben med allt deras sågande direkt efter varje match. Dom är bidragande till all negativitet i den engelska pressen som redan är på hugget. Inför säsongen säger dom att man ska ge tid åt tränaren osv. Redan efter första matchen så går dom ut och sågar. Tugget är samma tugg dom håller på med senaste 10 åren. Låtit likadant från det att moyes fick kicken till nu.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen