post image

Neville: Den affären säger allt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville anser att panikvärvningen av Ighalo säger allt om hur dåliga Manchester United är i sitt arbete med transfers. 

Manchester United ville ha Erling Håland och det hade sannolikt varit en ruggigt stark värvning, men den unge norrmannen gick istället till Dortmund – där han glänst under sina första matcher. United fick i sin tur göra en panikartad sista-minuten-affär då man lånade in den f.d Watford-anfallaren Odion Ighalo från Shanghai Shenhua under transferfönstrets sista timmar och Gary Neville tycker den affären är ett tydligt exempel på hur svaga klubben är i sitt arbete på transfermarknaden.
”De behövde bara en till kropp på den positionen. Rashford kommer vara borta i ett par månader till. Jag kan inte låta klubben komma undan dock tyvärr. Lukaku berättade för några veckor sedan att han informerade klubben om att han ville lämna redan i mars förra året. Det är nio månader som de haft på sig att sätta sig i en position för att signa en anfallare långsiktigt för klubben. Och trots det har de hamnat i ett läge där de desperat gör en affär på deadline day. 
”Grabben kanske kommer göra väldigt bra ifrån sig. Han kanske kommer in och stadgar sig, han kanske gör mål och ett bra jobb. Men det faktum att klubben befann sig i den positionen, trots att de under många många månader vetat att Sanchez och Lukaku skulle lämna vittnar om att Manchester United i detta nu har stora problem att navigera transfermarknaden på ett smart sätt.”
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Två problem rådde och råder i ManUtd fr.o.m. den dagen Ed Woodward tog över VD rollen; dålig och bristande transferpolicy samt kortsiktiga planer för tränarstaben.
  Ovanstående rådde under Moyes tid, under LVGs tid, Morihnos tid och råder nu under OGSs tid.
  Många värvningar var oplanerade i god tid, dvs. fel spelare valdes eller fanns det inga planer på hur den värvade spelaren skulle användas i laget. Tex Miktarian, Dalot, Blind…. och och och!!!
  Å andra fanns det inga planer/överenskommelser med tränarstaben för/om spel-id, spelstil, spelfilosofi och om hur tränares idéer kan implementeras genom värvningar, sälja spelare, långsiktig planering ….mm.
  Slutsatsen från det ovanstående är att ingen kommer förbättras, utvecklas och förändras i ManUtd om Ed Woodward är fortfarande kvar som den enda personen som har all makt av spelarevärvningar, att välja tränare och att sätta lagets planer. För Ed Woodward är värvningar ett sätt att lugna ner frustrerade supportrar samt att öka Glasers intäkter—- han bryr inte sig mycket mer om att vinna ligan—- han bryr sig om hur intäkter blir större. Det är ju inte fel, men detta innebär att han är fel person på fel plats!!!!!!!!

  29
  3
 2. Helt rätt skrivet dags att tillsätta en sportansvarig som vet hur man bygger ett lag så vi inte kastar ut en massa pengar på dåliga köp av spelare.
  Måste ju någonstans finnas en plan hur arbetet går till.
  Om man tittar på OGS så finns ju inte ett driv i hans agerande på sidlinjen,om man jämför tex Klopp så finns där ett brinnande intresse att vinna matcher.
  Och med OGS så har han vunnit 11 matcher sedan han tillträde på 33 matcher skrämande

  16
  1
  1. Om OGS nu bryr sig om United så varför lämnar han bara inte klubben? Han borde ju ha insett att det mesta går åt helvete! 11 vinster av 33 är ju fan i mig skandal!!! In med Poch när han fortfarande är ledig eller väntar United till sommaren? T.o.m Rodgers hade varit bättre val än OGS!

   28
   7
   1. Om du älskar klubben lika mycket som din familj och får jobbet som coach i klubben du älskar!
    Skulle inte du göra allt då för att få klubben att hånar under dig?
    Du vill bli den tränaren folk minns med ett leende!
    OGS är Ingen bra coach i sig tror jag, men han älskar United och kommer aldrig lämna den posten självmant.
    De hade inte jag gjort heller.

    5
    26
    1. Problemet är ju att det finns inte en jävel som ler när dom tänker på OGS! Skulle jag själv känna att det här funkar inte så skulle jag låta någon annan ta över som tränare INNAN det är försent, det är ju kärlek till en klubb och inte envisas om att det vänder snart osv. Visst, många av spelarna suger oxå men det finns inte mycket positivt taktiskt och att han var så nöjd med laget inför säsongen gör att jag börjar må illa.

     34
     4
 3. Börjar bli så trött på alla gamla legender som spelat i United. Det är bara en massa gnäll och skit hela tiden. Det är andra tider nu mot när dem spela för klubben. United var så fruktansvärt dominanta i England under så många år för men är inte det nu bara att inse. Titta på liverpool, tog dem 20-30 år att komma tillbaka till toppen igen, om det är så för United nu så får man fan gilla läget bara och vara tålmodig och stötta klubben och spelarna istället för detta skitpratet hela tiden. Dem sitter bara bakom sina mikrofoner och tycker o tänker hela tiden, agera istället då och var med på träningarna, prata med spelarna var med i omklädningsrummen under halvlek och elda igång dem.! Neville, giggs, Scholes och Keane är det framförallt som det handlar om och dem vet vad som krävs för att lyckas.

  2
  8
 4. Man kanske hade 8-9 anfallare som mål, men klubbarna ville inte sälja? Det vet ju inte Neville. Ighalo är absolut inte en idealisk värvning, men precis som han säger är det en kropp och det är allt som behövs för att ge Martial och Greenwood behövlig vila emellanåt. De lånar honom i 6 månader och köper inte. Jag tror inte han kommer vara bra, men han kommer fylla sin funktion. Hellre låna in någon 6 månader än att värva sitt 4e val på 5 år.

  2
  5
  1. Håller med dig till 100%. Det är en utfyllnadsspelare som ska försöka göra sitt bästa under lånetiden. Att köpa 5, 6 eller 7e valet hade varit värre än att låna. Snart är Sanchez tillbaka! Då kommer hans lön att hindra fler spelare att komma till United, så snart blir det inga fler inköp. Tacka Sanchez för detta med hans 350,000 pund i veckan-lön som han absolut gör skäl för. (Äckligaste personen som spelat för United, till och med värre än Tevez)

   1
   2
 5. Sa det redan i somras: vansinne gå in i säsongen med endast Rash, Martial och en 17-åring som spetsar. Folk blir ju faktisk skadade i fotboll. Det fick OGS/Ed W bittert lära sig och fick nu desperat söka något slags alternativ i och med att Rash blir borta ett tag. Neville har rätt, detta skulle man ha löst i och med Lukaku och Sanchez försvann. Hur svårt kan det vara att förutse dylikt? Samma på mittfältet: nu passar det att köpa Bruno F p g a skador på Pogba och McTom. Så amatörmässigt usel planering i en av världens största klubber. Nu kan vi bara hoppas att de två nyförvärven kan leverera lite eller åtminstone avlasta spelare som spelat alltför många matcher. Se på James t ex, han har ju sprungit helt slut på sig själv!

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen