post image

Neville: De tre lagen jag ALDRIG skulle spelat för

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville redogör för de tre engelska fotbollsklubbar som han aldrig hade velat representera under sin aktiva tid. 

Neville spelade hela sin karriär i Manchester United. En karriär som sträckte sig mellan 1991 – 2011. Och Unitedhjärtat är givetvis stort. Därför kommer det kanske inte som någon överraskning när han på frågan om vilka klubbar han aldrig hade velat representera, svarade följande:
”Vem jag aldrig hade spelat för? Ni kan stryka tre klubbar. Jag skulle aldrig ha spelat för City, Liverpool eller Leeds. Inte en chans i världen. Jag har inget agg mot spelarna som gjorde det, men jag personligen skulle inte kunna ha gjort det. Rivaliteten var bara för stark.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jag vet inte om det ingår i arbetsbeskrivningen att rapportera NEUTRALT matcher Neville bevakar åt SKY Sports. Om det är så, då gör Neville dåligt jobb. Men om det inte är så, då gör han ett bra jobb med att visa att han hatar Liverpool mest av allt, sedan kommer City och möjligtvis Leeds.
    Sedan har Carragher (fd Liverpool) njutit som aldrig förr under dessa år United knappt gjort nåt väsen ifrån sig, så det jämnar ut sig. Kanske just därför SKY har anställt dessa två herrar?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen