post image

Neville: Allt är styrelsens fel

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Pressen ökar på Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer efter ännu ett platt fall, men Gary Neville säger att lösningen inte är att sparka managers hela tiden

Manchester United fortsätter falla fritt och ligger nu efter åtta spelade omgångar på 12:e plats i Premier League. Det pratas ständigt om "tålamod" och att Solskjaer behöver tid, men frågan är hur mycket tid som är acceptabelt när det ser ut som det gör nu. Tungt skadeläge eller ej.
Gary Neville anser dock att styrelsen måste ha is i magen den här gången och ge Solskjaer tid.
"Styrelsen måste hålla huvudet kallt. De är ansvariga för det här med sina dåliga rekryteringar, dåliga val av managers, att man satsar på dem och sedan sparkar dem. De har också valt managers med olika stil och Ole Gunnar Solskjaer tar nu klubben i en helt annan riktning. Om styrelsen byter riktning vartannat år och investerar £250 miljoner i varje manager, då kommer man få problem."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. BULLSHIT Ole out eller så kör vi ner oss en division han har inte det som krävs , Cardiff ja dom åkte ur med när han var där och norska ligan kontra PL och en gång i tiden mega klubben United går inte i mina ögon att jämn föra . OLE UT OMG sen bör styrelsen se över sina sittplatser för det är helt klart fel folk på dessa poster med .

    7
    5
  2. Dåliga val av manegers ! ja Ole är det sämsta valet ,,, Moyes kom med en långvarig tjänst hos Everton där han gjorde ett bra jobb , LVG har ett CV som få kan mäta sig med . MOU en av dom bästa och vann EL med ett inte allt för starkt lag och blev tvåa bakom City med en trupp som han absolut inte var nöjd med så säga att man har gjort dåliga val av manegers är bullshit klubb ledningen tror sig vara kunnigare än anlittad expertis (manegers) och då får vi detta senario men Ole har knappt CV för att leda sitt norska lag han hade absolut inte CV att leda Cardiff så att leda United !!!!!! vad krävs för det ?.

    13
    4

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen