post image

Nani: Vi kunde vara fulla på träningarna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nani säger att Sir Alex Ferguson lät spelarna komma fulla till träningarna i samband med speciella högtider som jul och nyår. 

I Premier League får spelarna inte någon semester över jul och nyår. Tvärtom så är spelschemat mer intensivt än någon annan gång under året just då och spelarna får avstå från att festa med resten av nyårsfirarna. Men Nani avslöjar i en intervju med Tribuna Express att Sir Alex Ferguson faktiskt lät spelarna dyka upp berusade på träningarna, i samband med speciella högtider som nyår.
”Jag hamnade aldrig i trubbel. Man kunde gå ut vid rätt tillfällen. Om jag tex var ledig dagen efter så kunde jag gå ut och ha lite kul. Eller på speciella dagar som jul eller nyår – ingen i England bryr sig. På nyår kunde vi till och med komma till träningen fulla och coachen brydde sig inte om det.”

"Det var den där speciella sidan hos Ferguson som visste hur man skulle hantera spelarna och ha förmågan att säga "det är en speciell dag, jag kan inte ställa krav." Vi hade spelat non-stop hela året. Om Wes Brown blev full en dag, vad ska man säga? Det var kul. En avslappnade stund. En annan typ av träning - där vi fjantade omkring."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen