post image

Nani: Han imponerade mest, han var bäst och de var tuffast

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nani förklarar vilken spelare som han blev mest imponerad av när han kom till United, vem den bästa genom tiderna är och vilka motståndare som var tuffast att möta under åren i Premier League. 

Nani – som numera spelar i Orlando City – kom till United från Sporting år 2007 och gjorde 230 framträdanden och 40 mål för klubben innan han 2014 lånades ut tillbaka till Sporting och sedan såldes permanent till Fenerbahce 2015.
Den nu 33-årige portugisen pratade i en Q&A med Football Wave om tiden i United och Premier League.
”En spelare som verkligen överraskade mig och imponerade på mig mycket i början var Paul Scholes – han var fenomenal. Men min favorit var ändå Cristiano Ronaldo – han är bäst. Den bästa spelaren någonsin? Jag har sett så många.. Även från tidigare som Pele eller Maradona.. Men jag måste ändå säga min lagkamrat från många slag, en spelare jag vunnit så mycket med och som jag verkligen respekterar. Statistik ljuger inte och det visar att han är bäst – Cristiano Ronaldo.”
Och på frågan om vilka som var tuffast att möta under åren med United, svarade Nani.
”Kanske Petr Cech. Jag gjorde några mål på honom, men han var alltid tuff att möta. Han var lång, smidig och svår att slå. Och Ashley Cole gav mig problem. Han var väldigt tuff att möta i början. Men sedan vande jag mig vid honom och hade honom i fickan!” 

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen