post image

Murtough: Förvänta er inte liknande transferaktivitet framöver

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

John Murtough säger att Manchester United nu ligger "före i schemat" gällande planerna för renovering av truppen. 

United gjorde ett rekordfönster sett till investeringar i truppen då man i somras signade fem nya spelare permanent och tog in Martin Dubravka på lån från Newcastle.

Christian Eriksen signades som fri agent, men Malacia, Martinez, Casemiro och Antony kostade klubben i runda slängar £255 miljoner och John Murtough säger att samma nivå på aktivitet inte är att vänta under kommande fönster.

Vidare säger fotbollsdirektören att planerna för framtida rekryteringar fokuserar på nästa sommars transferfönster snarare än januarifönstret.

 

"Under sommaren gjorde vi signifikant investering i förstalagets trupp då vi permanent adderade fem startspelare i en balans av erfarna landslagsmän och yngre talanger. Vi såg också att fler spelare än vanligt lämnade och det var en lika viktig del av att fräscha upp truppen efter besvikelsen med säsongen 2021/2022. Vi kommer fortsätta supporta Erik i att se till att han har spelare med rätt kvalité och karaktär för att uppnå framgångar samtidigt som vi säkerställer att investeringarna är i linje med finansiell hållbarhet."

"Generellt är vi före i schemat gällande de rekryteringsplaner som vi gjorde i början av sommaren och vi förväntar oss inte samma nivå på aktivitet under kommande fönster. Och som alltid så fokuserar vi vår planering på sommarfönstret.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag förstår att man söker färdig kvalitet, men EtH gjorde inga värvningar med dessa summor i Ajax. Är säker på att han kan plocka fram några kvalitets spelare som inte kostar £50m+. För mig handlar det mer om att få till så bra utmanare till de befintliga positionerna som möjligt men till så liten kostnad som möjligt.

    4
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen