post image

Mourinho: Ole ska vara stolt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jose Mourinho - numera emellanåt expert i Sky Sports-studion - ger sin syn på gårdagens match mellan Manchester United och Liverpool. 

Jose Mourinho har ännu inte tagit något nytt jobb som manager sedan han lämnade Manchester United i december i fjol. Just nu syns han däremot ofta i Sky Sports-studion. Under gårdagens match mellan Manchester United och Liverpool fanns han på plats, tillsammans med Roy Keane, Graeme Souness och Gary Neville. Och efter matchen gav han sitt utlåtande.
”Det är svårt att säga. Jag tycker att de såg till att skada dem och Jurgen försökte göra något under de sista 20 minuterna. Han försökte ge United annorlunda problem att lösa. Mer folk centralt, mer ockuperade ytor i boxen.”

"Han gav dem problem och han fick utdelning. Men samtidigt känner jag att Ole och United efter en så fantastisk insats - att de kan känna sig lite besvikna när ett misstag innebär två tappade poäng. I början av matchen efterfrågade jag hjärta från United. Det hade både det och mer än så. De var organiserade, de hade en plan. Man kan hålla med eller inte hålla med, men de hade en matchplan och de höll fast vid den."
"I halvtid sa Souness till oss att det skulle bli problem om de lyckades försvara så intensivt i 90 minuter, men de klarade inte av det. I slutet av matchen hade Liverpool dem i sitt grepp, så resultatet är antagligen rättvist. Men om jag var Ole så hade jag varit stolt (och lite frustrerad) för jag tycker grabbarna gav allt."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen