post image

Mourinho ny manager för Spurs

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tottenham har anställt Jose Mourinho som manager sedan Maurico Pochettino i går kväll fick lämna sin post efter en mycket svag höst. 

Mauricio Pochettino kom till Tottenham från Southampton 2014 och har under sina år i klubben gjort ett mycket bra arbete, med höga placeringar i Premier League och en plats i Champions League-finalen så sent som i maj.
Men efter en svag höst, där Spurs nu ligger på 14:e plats i tabellen så valde klubben i går kväll att sparka argentinaren och Daniel Levy var snabb med att presentera ersättaren – Jose Mourinho. Som varit utan jobb sedan han fick sparken av United i december i fjol.

"Jag är upprymd över att komma till en klubb med så rikt arv och så passionerade supportrar. jag tycker att kvalitén både i truppen och i akademin är spännande. Att få jobba med dessa spelare är vad som attraherat mig" säger Mourinho. 
Spurs ordförande Daniel Levy, säger:
"I Jose så har vi en av fotbollens mest framgångsrika managers. Han har en rik erfarenhet, kan inspirera lag och är en bra taktiker. Han har vunnit titlar i alla klubbar han varit i. Vi tror att han kommer tillföra energi och tro i omklädningsrummet."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

21 KOMMENTARER

 1. Spurs blir farliga under Mourinho, äntligen en titel in kanske man vågar tänka nu.
  I uniteds fall ser jag Poch hellre än bebisansiktet varje dag i veckan, men tror dock inte styrelsen känner likadant som mig.. tyvärr.

  11
  32
 2. Jag undrar hur det kommer gå för Mou. Tottenham har varit väldigt snåla med värvningar senaste två åren och Mourinho är en person som måste ha värvningar och om han inte får det blir han grinig. Det värsta jag visste med Mourinho var hans tråkiga jävla fotboll. Lite tråkigt om han förstör Tottenham.

  9
  5
  1. Ser verkligen fram emot matchen mot tottenham! Mourinho har varit respektfull mot både klubben och fansen efter han fått sparken och man kan inte göra annat än att ge han cred för det. Hoppas verkligen det går bra för honom!
   Angående babyface, han ska få sin tid, vi kan utvärdera honom efter denna säsong tycker jag. Senaste matcherna har det sett bra ut, fortsätter vi på detta vis och hamnar på en respektabel plats i ligan så bör vi fortsätta på samma spår. Annars lär Pochettino vara tillgänglig då jag inte tror han hoppar på något projekt fram tills dess.

   8
   2
  1. Ja de flesta hör är nog glada att Ole stannar. Här tycker ju många att United hellre ska spela ”rolig” fotboll utan att vinna några titlar än att faktiskt vinna titlar med hjälp av taktiskt utförd fotboll, men det är ju så tråkigt att se på säger man då…
   Poch borde ju ändå vara poppis här då tänker jag, han spelar ju just jättekul fotboll att titta på men vinner jack shit så?

   4
   29
     1. Tack OllE!
      Hade du bara en smart, ironisk, off topic ”diss” att komma med eller ville du säga något som faktiskt har minsta lilla med topic att göra också?
      Ska försöka hjälpa dig på traven litegranna…
      Mad tanke på att du blev så pass provocerad av det jag och Lopa snackade om som du ändå blev, så får man ju anta att du är nöjd med och dessutom vill behålla bebishuvudet som tränare? Vill du hellre ha honom som tränare än t.ex. Poch, Mourinho eller Alegri? Varför, vill du isåfall det? Vad har Ole som inte dessa andra herrar har?
      Så, nu har jag gett dig inbjudan samt en bra grund för att kunna lyckas med ett sakligt, inlägg som dessutom följer topic istället.
      Jag tror på dig gumman!

      5
      21
     2. Dislikes kan ju också komma från faktumen att ni båda tar till personangrepp. Djuret skrev bebisansikte nyss och Lopa har tidigare skrivit ”skandinaviska idiot” om Ole. Vad hade ni förväntat er?
      Jag kan hålla med er i sak, och det gör många andra här också. Men jag tror inte att alla dislikes är åt era åsikter utan åt att det är just ni. Som man bäddar får man ligga.

      19
      1
     3. Gff: Tar illa vid för att man bland annat skriver bebisansikte.. Personangrepp dessutom. Typiskt svensk looser-kommentar. Tack & lov att jag inte tillbringar speciellt mycket tid i landet lagom.

      5
      22
     4. DJ-Uret: Nej jag ville bara ge er all creed att ni är så duktiga på att ha andra åsikter, inget mer. Sen hur du väljer att tolka saken är ju upp till dig.
      Till dina frågor; Nej jag är inte övertygad av Olé, men jag har inget att säga till om saken så jag får gilla läget och se hur det går. Poch hade varit trevligt, men till sommaren i så fall. Olé har inte mer än någon annan av de du räknade upp, men han gör vad han kan är jag övertygad om och det finns både bra och dåliga saker med det.
      Tack för dina tips hur man ska vara saklig, uppskattas!

      8
      0
     5. OllE,
      Jag sa ju att du skulle greja det, bra jobbat!!
      ”Nej jag ville bara ge er all creed att ni är så duktiga på att ha andra åsikter, inget mer.”
      Vi är duktiga på att ha andra åsikter än….?
      Försök nu ta med dig dessa tips nu tills nästa gång du hamnar i en diskussion med någon, för det är tveksamt om jag kommer ha tid att hjälpa dig som jag gjorde nu varje gång i framtiden.
      Förövrigt ställde jag inga frågor till dig utan det var just tipsen/exemplen på ämnen du kunde gå genom för att verka ”on topic” som du tänker på!
      Ingen orsak, bara kul att kunna hjälpa till!

      2
      21
     6. DJ-Uret: Än alla andra?
      jag minns inte att vi var i någon diskussion, men du har väl rätt antar jag.
      Jaha! det var inga frågor, ursäkta att jag missuppfattade dig. Men kul att du ändå tog dig an att svara iaf. Din expertis är vida överlägsen oss vanligt dödliga.

      9
      2
 3. Problemet handlar ju mer om vilket barnsligt och tramsigt intryck personer som Lopa och DJ-Uret ger. Jag ställde en enkel fråga en gång till DJ-Uret, gång på gång, i inlägg efter inlägg. Det ända han kunde svara med var trams, att försöka svara på frågan var uppenbarligen för svårt.

  9
  3
  1. Åh nej, inte du igen också ??
   Bästa Martin, det är ingen fara att du tycker att jag är barnslig. Det rör mig inte i ryggraden ärligt talat, bara du låter mig vara någon gång. Det börjar lukta lite stalkervarning här tycker jag haha.

   1
   21

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen