post image

Mourinho: De Gea hade tur med kontraktet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jose Mourinho anser att David De Gea hade ”tur” som fick ett nytt jättekontrakt med Manchester United… Efter långa förhandlingar och många rykten så kunde Manchester United nyligen  äntligen presentera att De Gea skrivit på ett nytt långtidskontrakt. Enligt tidningarna så ger kontraktet honom en monsterlön på omkring £350 000 i veckan, men Jose Mourinho […]

Jose Mourinho anser att David De Gea hade "tur" som fick ett nytt jättekontrakt med Manchester United...
Efter långa förhandlingar och många rykten så kunde Manchester United nyligen  äntligen presentera att De Gea skrivit på ett nytt långtidskontrakt. Enligt tidningarna så ger kontraktet honom en monsterlön på omkring £350 000 i veckan, men Jose Mourinho - som i går satt i Sky Sports studion med Roy Keane och Graham Souness - anser att De Gea ska vara glad att han fick ett sådant jättekontrakt i en tid då erbjudandena bortom United kanske trots allt var ganska få.
"Ja men jag tror inte att United hade behövt betala så mycket för att ha kvar honom nu. För ett eller två år sedan hade han hela världen efter sig men nu när han skrev på sitt otroliga kontrakt, så tror jag att majoriteten av dörrarna var stängda. Real Madrids dörr är stängd. De signar inte en målvakt efter Courtois. Barcelonas dörr är stängd eftersom de har den fantastiska Ter Stegen. Paris Saint-Germains dörr är stängd för de signade Keylor Navas, som är en väldigt bra målvakt och det är inga problem för en målvakt att vara 34-år."
"Jag tyckte inte att Manchester United hade pressen att David kunde försvinna. Vem ska betala de summorna? Så jag tycker han får ett fenomenalt kontrakt och att han hade en del tur som fick det. Är han bra? Ja han är väldigt bra. Men på samma sätt som jag sa att Lindelöf är bra i vissa aspekter och inte lika bra i andra, så kan jag säga samma sak om David. Han är mycket bättre på linjen än när han kommer ut. Men hans mobilitet och tekniska nivå är bättre än de flestas."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

15 KOMMENTARER

 1. Vem bryr sig om vad Mou säger han är en stor jäkla LOSER..! Ole däremot är en framtids manager med både nytt och gammalt tänk som håller på att bygga upp ett United som ska dominera på nytt. Alltså städar upp efter dem andra pajaserna som varit efter Ferguson!

  0
  0
  1. Tobbe: Haha, i ena tråden ryter du till för att folk gnäller för mycket och att de ska chilla. Och så gnäller du själv här. Att Ole är en framtidsmanager vet vi ingenting om, som spelet ser ut just nu så tvekar man skarpt. Och då har jag ändå varit en av Oles största försvarare. Men jag tyckte det intressanta han visade upp i våras, rotationen, skräddarsydda matchplaner etc, är helt borta. Samma tråkiga elva hela tiden. För sena byten etc. Så nog börjar man tvivla på honom allt mer.

   0
   0
   1. Martin:
    Jo jag är mycket väll medveten om att jag skrev det, men Mou har absolut ingenting med United att göra längre. Han är historia sen länge för mig och ingen är gladare än jag! Så med det menar jag att han har ingen som helst rätt att uttala sig angående United för han är en stor förlorare som ingen klubb av värde vill ha längre.

    0
    0
  2. Tobbe,
   Om du anser att Ole är en framtidsmanager, då är det du som är en LOSER.
   Ole med sin norska brytning, hävdade i intervjun igår att matchen mot West Ham hade kunnat slutat hur som helst.
   Undrar om Ole ens såg matchen från bänken han satt!

   0
   0
  3. En loser som vann titlar små som stora. Vad har OGS vunnit? Kommer han någonsin vinna något? Aldrig. Inte med United, inte på vår livstid. Om du tror att Ole på något magiskt sätt ska konkurrera med Pep, Klopp, Poch så dagdrömmer du och bör vakna snarast. Vi saknar allt för att konkurrera med topplagen, vi har varken rätt styrelse, rätt trupp eller rätt tränare. Klubben är genomrutten och man försöker bara lösa det på olika sätt, det är som en båt som håller på o sjunka och varje år försöker man stoppa det med silvertejp. Vägen framåt kommer bara bli tyngre, UTD blir bara mindre attraktivt för spelare, andra klubbar kommer utnyttja vår situation o spelare kommer kosta 2x för oss pga desperation. Tycka vad man vill om Mourinho men han lockade spelare i alla fall, och han vann titlar, och han hade en hint om vad han sysslade med. Ole är vilsen på alla fronter… snubben pratar fortfarande med media o påstår att allt är lugnt och att han är supernöjd med truppen. Kom igen… det där funkade i mars, vi är inne i september månad utan någon som helst förbättring, snarare en försämring i både resultat, spelidé, förtroende o trupp. Ingen tror på det längre förutom vissa naiva fans.

   0
   0
 2. Tror att OGS är för dålig för Allsvenskan t.o.m. En strategiskt felrekrytering av stora mått. Han kan inte locka till sig en enda spelare. Det är bara en feta pengar som kan locka nu. Jag är helt övertygad att spelarna tycker att han är en bluff. Nää. Tyvärr för mycket svunnen tid av Unitedromantiker som fick honom till laget. OK. Lite hjälpte våran fantastiska Ed till med.

  0
  0
  1. Problemet är att United hade så jävla bråttom att anställa OGS. Först lät det ju att United skulle ta god tid på sig att hitta en tränare MEN INTE! Borde ha väntat tills säsongen var över och vi alla vet ju hur slutet på förra såg ut! Då hade nog inte OGS ha anstälts.

   0
   0
 3. VARENDA TRÄNARE HAR VARIT FEL! SOPOR HELA JÄVLA HÖGEN. Varenda en hade problem med nått. Mou eventuellt varit den bästa av dom pga Europa titeln men han var ju inte heller rätt coach. Så glöm dom och sluta dröm att någon av dom hade gjort United till ett topplag.

  0
  0
 4. Deta visar en sak och det är att Ed inte besitter den kunskap han borde i sin stora roll i United han tar sig vatten över huvudet . En ny manager JA om vi vill få ut max av spelarna och som har en spel ide som han kan få ut till spelarna är vad vi behöver OMG , sen är det bara fortsätta bygga vidare in med spelare och ersätta ett gäng med .

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen