post image

Moura: Jag var väldigt nära United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Lucas Moura förklarar i en intervju med ESPN att han var väldigt nära att hamna i Manchester United,  men att han inte ångrar beslutet att välja PSG. 

Sommaren 2012 så var Lucas Moura – då i Sau Paulo en av den tidens stora talanger och han var mycket nära att hamna i Manchester United, men valde istället PSG.
Det har förekommit rapporter om att kontraktet låg färdigt på bordet, redo att skrivas på och att ett samtal i den elfte timmen från PSG:s sportchef till Mouras agent fick spelaren att ändra sig i absolut sista sekund.
I en intervju med ESPN Brasil, säger Moura att han var väldigt nära United den sommaren, men att han inte ångrar beslutet att gå till Paris Saint-Germain.

"Ja det var ett samtal. Jag var väldigt nära på att gå till Manchester United. Det var då Ferguson fortfarande var där. I slutändan valde jag PSG. Jag tillbringade fem fantastiska år där, jag vann mycket, jag lärde mig mycket och jag ångrar inte det beslutet."
"Trots de svåra och dåliga stunderna så ångrar jag inte det, för jag växte mycket och jag lärde mig mycket. Nu är jag i Premier League och det är något nytt."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen