post image

Morgan: Intervjun har tvingat Glazers att sälja – ni borde tacka Ronaldo

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Piers Morgan passar på att ta på sig äran för beskedet om att Manchester United nu kan vara till salu. 

Sent i natt kom det officiella beskedet att Glazers nu inleder en process för att utforska olika strategiska möjligheter att ta in stort kapital i Manchester United. En process som kan resultera i en väsentlig investering från tredje part eller att hela klubben (äntligen) säljs.

Beskedet kommer ”lägligt” efter Cristiano Ronaldos intervju med Piers Morgan, där Ronaldo b.la går till angrepp mot de amerikanska ägarna och deras brist på ambition för klubben. Om Ronaldos intervju har något med Glazers beslut att göra låter vi vara osagt.

Givetvis ligger det noggrann analys bakom beslutet och sannolikt är det inget beslut luttrade affärsmän fattat impulsivt. Men Ronaldo är världens mest inflytelserika idrottspersonlighet med 500 miljoner följare bara på Instagram - och när han exponerar klubben som undermålig i allt från organisation till faciliteter, då kan det också krävas en proportionerlig respons. Och kanske är stora investeringar eller helt nya ägare det som krävs, för att respektera institutionen som är Manchester United med all sin historia.

Piers Morgan var inte sen med att hävda att Ronaldos ord tvingat Glazers till att öppna för försäljning och han menar att Unitedfansen bör tacka superstjärnan.

"Orden Unitedfansen bör använda är "tack, Cristiano" och "Ronaldos intervju har tvingat Glazers att sälja. Otroligt." skriver Morgan på sin Twitter.

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Nämnde själv tidigare att Ronaldos intervju kunde bli startskottet på förändringar invärtes för klubben. Inte läge att ropa hej än, men nog har det blivit ett hetare ämne alltid. Återstår att se om det tillslut blir verkstad, eller om det hela dör ut.

    15
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen