post image

Mirror: Vad United är villiga att betala för Grealish

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Mirror skriver i en exklusive vad Manchester United ska vara redo att betala för att landa Jack Grealish från Aston Villa i sommar. 

Jack Grealish har länge ryktats vara ett av Manchester Uniteds primära transfermål för sommarens transferfönster och nu hävdar The Mirror att man är redo att betala hela £70 miljoner för att säkra hans signatur från Aston Villa.
Grealish nuvarande kontrakt med Villa sträcker sig till sommaren 2023 och innehåller ingen utköpsklausul så som det tidigare rapporterats, så United vet att de måste spendera stort för att få honom.

Mirror skriver att United länge velat ha Grealish och att man försökte värva honom redan i samband med att han som 17-åring tecknade sitt första professionella kontrakt med sin pojkklubb Villa. Grealish fina form förra säsongen och denna säsong (sju mål och sex ass i år) har gjort att han tippas ta nästa steg i karriären i sommar och enligt Mirror så hade han tripplat sin Villa-lön på £60k/vecka om han gjorde flytten till Old Trafford.
Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

19 KOMMENTARER

 1. Gillar Grealish, en ledare, bollvinnare, framspelare, pådrivare, målskytt etc osv.
  Men han spelar på samma position som Martial, vad är tanken?
  Lämnar Martial?, ska Grealish användas någon annanstans än vänsterkanten i United?
  Varken Martial eller Grealish kan hållas utanför en startelva annat än för rotation, så någon som har en teori får gärna lufta den.
  Att man dessutom verkar jaga en världsklass 9a, bör ju innebära att Rashford inte anses fylla den rollen (som i landslaget) och ska flytta ut på vänsterkanten igen?
  Annars skulle man ju leta ett komplement till Rashford, inte en världsklasspelare som inte går att hålla utanför elvan..
  Lägg där till Sancho på andra kanten, blir trångt om speltid om allt detta går i hamn..

  1
  8
  1. Tror Grealish blir ett nummer två val på vänsterkanten. Rashford primärt och Grealish om Rashford skulle vara skadad eller sliten och behöver vila.
   Det är viktigt att vi har starka nummer 1:or i elvan. Martial har gjort det bra och levererat och nu har man Ighalo som val nummer 2. Det är oerhört viktigt med rotation för att kunna vinna fler än en titel per säsong. Jag kan nästan sätta pengar på att vi lägger pengar på en som ska direkt in i startelvan på andra kanten, där vi har James idag. James är en bra truppspelare och inte en spelare som skall starta varje match, men det är vad jag tycker. Sancho/James, Martial/Ighalo/Greenwood, Rashford/Grealish tänker jag..

   4
   10
    1. Vänd på det – tror du Grealish, som spelar i AV ska komma in och vara med i startelvan mot Barcelona i en kommande CL-match? Tror du han förväntar sig det? Nä tror inte det. Finns flertal matcher för honom att starta i. När vi möter bottenlagen i PL (där han för övrigt är idag), EL/CL om det är ’enkla’ matcher, cuper osv. Sen åter igen, när Rashford är skadad eller behöva vila så kan han glatt hoppa in utan att vi fans behöver vara nervösa.

     1
     12
     1. Man betalar väl förfan inte 70m pund för en bänknötare?!? Faan gå och lägg dig människa. Känns som Grealish är ganska överflödig. Det är väl inte vänsterkanten som ska förstärkas utan snarare höger, all in på sancho.

      0
      0
     2. Folk verkar ju glömma att Grealish ursprungligen är en offensiv mittfältare. Inte en vänsterytter.

      0
      0
     3. Som Svennis JR säger, många verkar inte ens veta vilken position Grealish spelar på men ska ändå leka smarta på internet 😄
      En dröm transfer

      0
      0
     4. Xinpei: okej så han ska värvas för att gå in och ta Brunos plats som nummer 10a?🧐 Herregud.. Ännu värre

      0
      0
 2. Tror inte Martial är tänkt som 9a, då skulle man nog inte leta en sådan, typ Werner.
  Bänken skulle ju bli fantastisk om Werner och Sancho dök upp, men ingen är nog villig att inte starta av Martial, Grealish, Sancho, Rashford och en t.ex Werner?

  2
  6
  1. PaulPogba (går inte trycka på svara knappen)- hoppas du har rätt, som sagt vilken bänk vi skulle få.
   Men £70m för en 24årig sub, kan det verkligen vara så?
   Lägg där till Sancho och att man jagar en 9a.
   Men som någon annan nämnde, Grealish kan spela på andra positioner och är förmodligen tänkt att spela mer centralt..

   1
   6
   1. Näe, tror inte vi lägger så mycket pengar nej. Tror pengarna går till Sancho sen en stabil anfallare för max 50 milj. pund. Men detta tror jag endast på om man säljer Pogba och hovar in en miljard. Sen kan allting ändras med tiden.. Martial kanske blir den Ole vill att han ska bli och sen kan det ju vara så att Ighalo levererar ett gäng mål. Då har man helt plöstligt verktygen för att ta sig framåt.
    Vi får inte glömma Greenwood heller.

    0
    0
 3. Grealish är nog mer tänkt som ersättare ifall Pereira/Lingard lämnar vilket jag hopps de gör. Grealish kan spela på ganska många olika positioner beroende på hur man vill forma laget.

  4
  15
 4. Har svårt att se att vi tänker punga ut dessa summor för Grealish. Om AV åker ner till Championship nästa säsong lär han ha en relegation clause som säger att vi kan köpa honom för en mindre summa. Om så inte är fallet lär han vilja dra och det kommer nog AV att förstå och släppa honom för en rimlig summa vilket £70 miljoner inte är..

  3
  6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen