post image

Mirror: Ten Hag fattar beslut om Harry Maguire

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Mirror så har Erik ten Hag nu fattat ett beslut om Harry Maguires framtid. 

Maguire är alltjämnt den dyraste försvarsspelaren genom tiderna sedan han kom till United för £80 miljoner från Leicester för tre år sedan. Men 29-åringen har inte riktigt levt upp till prislappen och i synnerhet inte under den gångna säsongen, som var extremt svag både från laget och hans egen del.

Maguire stod för många och ofta matchavgörande misstag under Uniteds historiskt svaga säsong och det har rest frågetecken kring hans framtid i klubben och hans roll under Ten Hag. Det är också väl känt att United aktivt söker en ny mittback och man länkas just nu starkt med framförallt Jurrien Timber.

Enligt The Mirror så hänger rekryteringen av ny mittback på huruvida United lyckas sälja antingen Bailly, Jones eller Tuanzebe. Maguire kommer däremot bli kvar i klubben, skriver tidningen. Hans roll i laget och huruvida han kommer fortsätta som kapten är däremot mer oklart i dagsläget. Men han kommer inte säljas i sommar, enligt Mirror.

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Skitsnack. Får man ett bud på £50m+ så säljer de honom men det är absolut ingen som betalar den summan för honom och klubben vet om detta. Han är osäljbar som jag ser det, för hög lön för klubbar han borde spela i som Leicester och för dålig för storklubbar.

    21
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen