post image

Mirror: Spelarna är övertygade om att han lämnar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är spelarna i Manchester United och även personal inom klubben övertygade om att Paul Pogba gjort sin sista match i den röda tröjan. 

Situationen kring Pogba är högst oklar. Han skadade sig i augusti. Gjorde en feltajmad comeback i två matcher i slutet av september. Efter matchen mot Arsenal så rapporterade United att Pogba ”behövde en tids vila” för att läka sin skada ordentligt. Och sedan dess har en rad incidenter ägt rum – Han tilläts resa till Dubai för att rehabilitera sig på varmare breddgrader. Under resan fotograferades han samtala med Zinedine Zidane. Något som givetvis väckte reaktioner eftersom Zidane vill ta Pogba till Real Madrid. Mötet avskrevs som en ren slump och att samtalet ägde rum eftersom de är landsmän inom samma bransch med en ömsesidig repsekt..
Därefter fick han tillstånd att resa till Miami för att fortsatta rehab i solen. Kritiken hopade sig dock när fans såg videos på en skadad Pogba ta onödiga risker och spela basket under vistelsen i USA.

Den senaste i raden av incidenter kom i helgen då Pogba i fredags fick tillstånd att resa till Paris för sin brors bröllop. På söndagen, efter matchen mot Everton så förklarade Solskjaer att Pogbas comeback nu plötsligt skulle dröja ytterligare eftersom han gått och blivit sjuk. Bara några timmar efter Solskjaers uttalande så började Pogba posta videos från bröllopsfesten där han dansade med sina bröder. Dvs han såg inte så sjuk ut.. Förklaringen blev att Pogba reste på fredagen, blev sjuk på lördagen, värre på söndagen och postade klippen på Insta i efterhand (dvs inte live) och att han missat Solskjaers presskonferens och uttalande.
Ja, möjligen ligger det någon hund begraven här. Det enda vi med säkerhet vet är att Pogba i somras öppet sa att han ville ha en ny utmaning. Och med det färskt i minnet så är den långa frånvaron något suspekt.. The Mirror skriver i en exklusive att Pogba är fast besluten om att tvinga sig bort från United under januarifönstret och att både spelare och ledare inom United är övertygade om att han gjort sin sista match för klubben, även om Solskjaer flera gånger sagt att man ser fram emot att få tillbaka Pogba och att det kommer bli som en världsklassvärvning när han väl gör comeback.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Har sagt det förut och säger det igen, om han vill är han en av de bästa i världen så helst vill jag att han stannar men då måste han skriva på en förlängning eller åtminstone öppet deklarera att han stannar och är dedikerade till United, eller också är det bäst att han lämnar så fort som möjligt. Dom här ständiga spekulationerna är inte bra!!

    4
    1
  2. Pogba är grym när han väl är bra, men när han spelar dåligt drar han med sig hela laget i skiten. Jag har väldigt svårt att se att man ska kunna vinna ligan med honom i laget. Helt enkelt för att han är för ojämn och har för negativ påverkan på övriga laget, när han är ur slag.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen