post image

Mirror: Nio klubbar är öppna för att avbryta säsongen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är nio Premier League-klubbar redo att presentera ett förslag som går ut på att avsluta den pågående säsongen utifrån rådande ställning.  

Fotbollen står fortfarande stilla och de ledande organen jobbar tillsammans med klubbarna på en lösning för hur man ska gå vidare. Under fredagen kommer man återigen hålla en konferens för att komma vidare i frågan och The Mirror hävdar att minst nio ej namngivna klubbar sinsemellan har diskuterat ett förslag som man kommer presentera under fredagen och som går ut på att avbryta den pågående säsongen helt, snarare än att låta den pågå för tätt inpå kommande säsong.
Förslaget går ut på att avbryta säsongen helt att om man inte hittar en lösning som möjliggör för klubbarna att spela klart de återstående nio omgångarna innan senast den 30:e juni. Och att man ska jobba fram en lösning så att man kan utse en ligavinnare samt vilka klubbar som får Europa-platser och vilka som flyttas ned från det högsta ligasystemet.
Anledningen till att klubbarna ser 30:e juni som en rimlig deadline är för att man vill undvika den osäkerhet och ”kaos” som spel under sensommaren kan komma att innebära. Både för förberedelserna inför kommande säsong och spelares kontraktssituationer, skriver The Mirror.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen